Одобрена ли съм за работа в И.(име на фирмата)...
Въпреки че си назовала фирмата по име, я разглеждам по 10 дом. Не виждам логика работодателят да е по 7ми.
Много ми се искаше да кажа, че си одобрена, ако разчитаме само на съвпада на Луната с Венера, която е твой сигнификатор. Но съвпадът се е случил в знак, където Венера е есенциално слаба. И в знак, който е в мунданна квадратура със Сатурн - у10.
Но ако търсим някаква сламка, за която да се хванем - Луната е в 29-59-57 Дева, някои астролози броят такава позиция за първия градус на следващия знак. Ако го отчетем по този начин, тогава има съвпад със СЛВ във Везни - в знака, където твоят сигнификатор има сила и където екзалтира у10.
Все пак трябва да се има предвид, че въпросът е зададен в минало свършено време, а не дали това предстои да се случи. И също така има вероятност за това място/позиция да са одобрили някой от конкуренцията, т.е. друг кандидат.
Сега ако трябва да обобщим - при все това, че обективно погледнато може да си нямала достатъчно предимства пред други кандидати, твоето одобряване/назначаване във въпросната компания, ако все пак се случи, би било въпрос на
късмет. Понякога, при не особено благоприятни астрологични предпоставки, се намесват странични фактори, които трудно могат да се дефинират чрез астрологията. Не е изключено случаят с този хорар да е такъв.