Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 301194 пъти)

fly

• Newbie
  • *
  • Публикации: 43
Re: Хорари за работа
« Отговор #2475 -: Ноември 18, 2023, 07:51:35 pm »
Здравейте получих предложение за работа но много се чудя дали да приема
"Дали си заслужава предложението за работа"
В момента не работя , търся работа но подбирам тъй като съм с две деца и няма кой да ми помага за тях единствено баща им . Предложението което ми направиха е с известни минуси за мен по- дългото работно време и разстоянието от дома ми до работа . Заплащането е средна хубост .Не знам дали ако приема тези всичките напъни дали ще си струват .
Последният аспект на Луната е квадрат със Слънце/Марс.Не.
Благодаря много Сафо за коментара.

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 328
« Отговор #2476 -: Ноември 22, 2023, 06:13:34 pm »
В друга тема коментираме темата за късмета и ето тук поредното доказателство за моя. Уж си намерих "мястото" аха да се успокоят нещата и всичко изглеждаше прекрасно и хоп  - рокади на високо ниво, уволнения,  промени и от днес за утре нов шеф. Колегите с повече опит казват, че не ни чака нищо добро в работен план, а най-вероятно и много от нас ще си тръгнат. Въпросът ми е какво ще донесе за мен промяната? Неподвижните звезди са точно по Ac-Dc и като цяло картата с тази Луна не ми изглежда добре.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6988
« Отговор #2477 -: Ноември 23, 2023, 05:46:11 am »
Лисана,представена си от Меркурий в Стрелец,7ми дом.Зависимост от другите.Луната е в последен кр.градус,без аспект.Каквото наредят .Слънце е направило ингрес в Стрелец в квадрат със Сатурн.Упр.на 4 и 10 домове .Ще има приключване вероятно.

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #2478 -: Ноември 23, 2023, 09:17:15 am »
Благодаря и аз така го виждам.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4427
« Отговор #2479 -: Ноември 23, 2023, 11:16:20 am »
У6 е тронова Венера, предстои тригон на Луната със Слънце в 6ти.Според мен работното ти място не е застрашено.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13326
« Отговор #2480 -: Ноември 23, 2023, 11:51:40 am »
Въпросът ми е какво ще донесе за мен промяната? Неподвижните звезди са точно по Ac-Dc и като цяло картата с тази Луна не ми изглежда добре.
Показателна карта – в дома на работата Слънце, току-що влязло в нов знак – нов шеф  :)
Сатурн в дома на кариерата (и на шефа) е директен, тепърва има да се развива напред...
Луната без курс показва, че нищо ново не предстои да се случва, що се отнася до парите, които получаваш от работа няма да има промяна, няма и да преподписваш нов договор, всичко си остава за теб както е било, промяната на шефа няма да те засегне по никакъв начин.
Антарес и Алдаберан са на 10° в Стрелец и Близнаци, не са в съвпад с АС-ДС, отчитат се с орбис до 2 градуса от главни оси.

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #2481 -: Ноември 23, 2023, 04:36:14 pm »
Благодаря и на вас за прочита. За Венера като У6 съм съгласна, че е ок, но пък няма връзка с моя сигнификатор.
Подведох се наистина по звездите като сигнификатори на край и начало. Напоследък в няколко хорара,  които сочеха положителен изход от ситуациите не ги отчетох, а те май показваха реалния ход на нещата в точни опозиции и съвпади. Градуса на Луната без курс също не го отчетох като плюс.
До няколко седмици ще се разбере.

Edit: днес отневиделица се появи колежка, която преди е била на моята позиция и е изчезнала в 5 годишна майчинство. Никой не е вярвал, че ще се появи затова и не съм по заместване. Каза че си идва и тя ще си е на позицията вече. В интересни времена живея, пуснах си нов хорар до два-три дни чакам развитие.
« Последна редакция: Ноември 28, 2023, 05:50:05 pm от Лисана »