Имах трудности и тревоги последно време, които явно ми предизвикаха много тревожност, до степен в която ми попречи на работата и стигнах до там, че обмислям да прекратя дейността си, да приключа с професията си или за месеци, а може и да се окаже че е за постоянно. Работя за себе си и ми е трудно да повярвам как се стигна до тук, дали не съм малко черногледа ама си мисля дали това е края или пък ако си дам почивка няколко месеца може и да ми мине...Зададох въпроса "Какво ще се случи с работата ми/професията ми?"
Чудя се защо упр. ми е екзалтиран, като съм толкова притеснена.. работата сигурно я гледам по 10ти дом, там където съм аз, упр. й е заточена Венера, това има логика едва ли не гледам на нея като на бита карта в момента. Квадрата на Луната, тоест въпроса е извършил квадрат с Венера, може би това показва проблема който се е появил. Луната е и в предстоящ квадрат с моя упр., това може би значи че ще прекратя за момента поне. А този последен аспект с Нептун, хм.. мисля че това значи че тревожността ми ще се подобри след време, заради хармоничния аспект, но не знам дали това значи че ще продължа с работата си