Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 594512 пъти)

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 264
Re: Хорари за работа
« Отговор #2565 -: Октомври 21, 2024, 08:27:38 am »
Според мен отговора е НЕ на каквото и да питаш предвид точната квадратура на Луната със Сатурн,който управлява 10ти дом.

Дори и да направиш грешният избор да я започнеш,тази работа ще я напуснеш в последствие,защото Меркурий ще направи опозиция с Уран.

Но нека специалистите по хорари се включат и си кажат тежката дума  :)
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2566 -: Октомври 21, 2024, 06:58:55 pm »
Scorpio7, и аз съм Не.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7797
« Отговор #2567 -: Октомври 21, 2024, 07:09:39 pm »
Съжалявам :)
Ето хорарната.
Представен си от знак Близнаци и Меркурий в скорпион.Мнителен си относно работа и колеги,но Юпитер в 1ви дом е защита/закрила,а Луната ще направи съвпад с Юпитер и тригон със Слънце,упр.на 4ти дом за теб.Каквото и да се случва,крайният резултат,ще е добър за теб.Не се интересувай какво мислят и говорят колегите,върши си работата просто.
Плутон на к9 е интересен.Там е разковничето мисля.Нещо,някой ,оказва съпротива.Сатурн удря Луната с ляв квадрат ,хора на по-висока позиция/статус са против,но Луната е бърза,а Меркурий ще направи тригон със Сатурн-ще успееш.

Scorpio7

• Newbie
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #2568 -: Октомври 22, 2024, 09:49:13 pm »
Благодаря на всички, които се отзоваха. Сафо, на теб признателност и почитания, че винаги се включваш отчетливо и изчерпателно. По принцип до назначаването ми имам още няколко дни и на ден по няколко пъти си сменям мнението, дали да започна или не и това много ме измъчва. Но ще трябва да го измисля.
Още веднъж - благодаря! :)))

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13929
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2569 -: Октомври 29, 2024, 07:24:08 pm »
Добър вечер на всички!

Пускам един хорар свързан с мен: Да се върна ли в старата си работа, защото работата ми харесва. Има ли смисъл отново да търпя нещата и хората, които не харесвам и ми правят мръсно, заради развитие и изобщо ще имам ли кариерно развитие там или ще бъда щетен?

Благодаря на хората, които ще откликнат на въпросите ми. :)
Да, картата показва връщане при колеги, колежки, новата стара работа, има показания и за растеж, след около 3м., няма да е веднага и да е лесно.

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #2570 -: Ноември 01, 2024, 06:53:56 pm »
Дами, сигурно вече ви втръсна малко от мен и се извинявам, ако злоупотребявам.
Ще намеря ли работа до 3месеца?
1.11.24, София, 18:46
У6 е ъглов и добре поставен,но в знак перегрин, в момента не се "виждам" с него (у1 е Мерк,но до няколко дни вероятно ще влезе поне в знака на Венера). У6 е в 7ми, от партньорска връзка ли трябва да изпадне нова работа?
Луната е в падение и в отминало новолуние. Или може би друг път пак да питам, все пак около новолуние май не са Ок хорарите.
От моя страна, пускам СВ-та като луда, сигурно поне 20 кандидатури вече имам,не стоя безучастно, чакайки на съдбата.
Благодаря ви.
I deserve the best.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2571 -: Ноември 02, 2024, 08:19:06 pm »
Дами, сигурно вече ви втръсна малко от мен и се извинявам, ако злоупотребявам.
Ще намеря ли работа до 3месеца?
1.11.24, София, 18:46
ами втръсва ми от карти с изрязана табличка отдолу и трябва да се мъча да гледам градусите на всяка планета в картата и да пресмятам аспектите  :)
Работа престижна , която да е според твоя ценз, няма да намериш, не и по този начин. Но все пак има надежда, макар Луната да е в сходяща опозиция с Уран У10, с планетата е във взаимна рецепция по екзалтация, със стария у-л Сатурн е в сходящ тригон, Маеркурий У1 във взаимна рецепция с Венера У6, може и да намериш работа, която да те устройва, последният аспект на Луната е хармоничен ) секстил с Плутон съУ6

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #2572 -: Ноември 03, 2024, 12:46:14 pm »
Благодаря много, arkuks! Ти си супер!
Надявам се не нахалствам, но какво ще рече "не и по този начин"? По какъв друг начин трябва да опитвам?
Защото аз в момента правя стандартното - много СВ-та.
За момента бих се радвала, дори да не е по ценз, да изкарвам повече пари, отколкото правя в момента. А и обстановката на текущата работа я намирам за много токсична. Имам чувството,че каквото и да хвана, различно от това тук, все ще е прогрес.
I deserve the best.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2573 -: Ноември 04, 2024, 09:59:23 pm »
Благодаря много, arkuks! Ти си супер!
Надявам се не нахалствам, но какво ще рече "не и по този начин"? По какъв друг начин трябва да опитвам?
Защото аз в момента правя стандартното - много СВ-та.
За момента бих се радвала, дори да не е по ценз, да изкарвам повече пари, отколкото правя в момента. А и обстановката на текущата работа я намирам за много токсична. Имам чувството,че каквото и да хвана, различно от това тук, все ще е прогрес.
Беше редно да уточниш, че в момента работиш и питаш за нова работа!
 Сигнификаторите са различни, разбираш ли, сега все едно съм си губила времето да гледам за алилуя  :(

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7797
« Отговор #2574 -: Ноември 10, 2024, 06:52:13 am »
Здравейте от доста време си търся работа и сега ми предлагат такава , но предложението идва, от човек на който нямам много доверие за това искам да се допитам до вас ще ми станат ли нещата с този човек за работа или да не разчитам много .
Луната ще извърши пренос на светлина между Марс У1, У5, У6 (ти, салона за красота, работата) и Венера, която представя жената, която ти е обещала работата, както и фирмата, салон за красота. Луната и Венера в 3д на фирмата, рецепцията е по 3д. , но последният аспект на Луната е негативен – квадрат с Уран на ДС, дано не се отметне накрая
   Благодаря и на теб , ще дам обратна връзка , като се развият нещата .
ОВ ?

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2575 -: Ноември 30, 2024, 08:06:59 pm »
Ще напусна ли сегашната си работа и ще успея ли да си намеря друга до края на тази година?
Много искам да се махна, защото вече на работата е кошмар и освен парите, нищо друго не може да ме задържи, обаче шефките като разбраха, започнаха да ме разубеждават, въпреки че нещо друго не обещават. Манипулират ме с това, че едва ли не няма да си намеря по-добра работа и че ще остана без доходи.
Весо, по тази карта не те виждам на нова работа, ще продължиш настоящата, където все пак може да има някакви промени в твоя полза. Представен си от ретро Сатурн във 2д., нормално е да ти е тегаво и да имаш усещането, че изкарването на пари е тежко , да те спохождат мрачни мисли, но и това ще мине, повтаряй си го по-често и се разхождай по хълмовете сред природата за разтуха.
Още преди малко повече от месец напуснах работата в Метро и в момента съм на борсата. Не съм намерил засега нещо по-добро, което в същото време и да е по-наблизо, защото пътуването с градския транспорт е кошмар. Дано поне след Нова година да успея да намеря по-добра работа!

akruks

• Hero Member
« Отговор #2576 -: Декември 01, 2024, 02:57:32 am »
Още преди малко повече от месец напуснах работата в Метро и в момента съм на борсата. Не съм намерил засега нещо по-добро, което в същото време и да е по-наблизо, защото пътуването с градския транспорт е кошмар. Дано поне след Нова година да успея да намеря по-добра работа!
Благодаря за ОВ, а Нова година – нов късмет!

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2577 -: Декември 01, 2024, 05:49:32 pm »
Благодаря за ОВ, а Нова година – нов късмет!
Благодаря! Дано!

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #2578 -: Декември 05, 2024, 09:26:48 pm »
Здравейте преди около малко повече от половин година започнах работа , която като цяло ми харесва ,но имам чувството ,че не се развивам на никъде на работното си място . Въпросът ми е според вас имам ли шансове за някакво развитие на тази работа или да спра да се опитвам всячески да се доказвам и да си търся нещо друго , защото ако човек не се развива на никъде след почти половин година и тъпче на едно и също място няма смисъл да се опитва да дава всичко от себе си

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #2579 -: Декември 05, 2024, 11:41:44 pm »
Здравейте! Пуснах хорар с въпрос Ще сгреша ли ако предложа на Х да се върне отново на работа? Уточнявам, че Х напусна по свое желание преди малко повече от година. Сега вече ситуацията е различна, в случая аз съм мениджър на отдела и задачите, и условията са други. Въздържам се сама да си тълкувам картата, защото не успявам да се абстрахирам от това, което ми се иска да бъде, но като го гледам този изгорял Мерк в стрелец…ще съм ви благодарна за отговор.