Цитат на: akruks в Ноември 25, 2025, 11:43:46 amЦитат на: Veselin в Ноември 25, 2025, 09:20:42 amИма ли шанс да ме вземат на работа във фирмата на мой бивш съученик? Наложи се да го моля за работа, а по принцип не обичам да се моля на другите. Засега всичките ми опити да намеря работа удрят на камък. Да, ще те вземат на работа.В крайна сметка наистина ме одобриха!
Цитат на: Veselin в Ноември 25, 2025, 09:20:42 amИма ли шанс да ме вземат на работа във фирмата на мой бивш съученик? Наложи се да го моля за работа, а по принцип не обичам да се моля на другите. Засега всичките ми опити да намеря работа удрят на камък. Да, ще те вземат на работа.
Има ли шанс да ме вземат на работа във фирмата на мой бивш съученик? Наложи се да го моля за работа, а по принцип не обичам да се моля на другите. Засега всичките ми опити да намеря работа удрят на камък.
Цитат на: Veselin в Декември 05, 2025, 05:48:53 pmЦитат на: akruks в Ноември 25, 2025, 11:43:46 amЦитат на: Veselin в Ноември 25, 2025, 09:20:42 amИма ли шанс да ме вземат на работа във фирмата на мой бивш съученик? Наложи се да го моля за работа, а по принцип не обичам да се моля на другите. Засега всичките ми опити да намеря работа удрят на камък. Да, ще те вземат на работа.В крайна сметка наистина ме одобриха! Да ти е честита новата работа и късмет!
@akruks Ето я картата от 24 ноември в точния час