За себе си разбрах урока - "Направи добро и изяш дърво"
Щях да пиша същото, само че с малко по-различна дума накрая
Да се надяваме, че ще се кротне майката - тя е представена от ретро Юпитер в знак на падение, но съвпадът с Раху го напомпва със спортна злоба и хъс. Но също така и с тенденция да
блъфира - и Юпитер в недобро космично състояние, и Раху се славят именно с такива изяви.
Между твоя и нейния сигнификатор има тригон, но и двамата са ретроградни - дано това да удари спирачки на ситуацията и куражът на дамата да е само на приказки срещу вятъра. Освен това е в знак, който се управлява от твоя сигнификатор, а твоят сигнификатор е в знак на нейното падение. Я да видим срещу кого е тръгнала да се пени? :012:
Луна в кардинален дом и кардинален знак дава бързо развитие на ситуацията. Интересно, в партилен съвпад по градус с твоите Слънце и Юпитер - много точно описва ситуацията с благотворителността. Както неведнъж сме се убедили вече, благотворителните пориви често се наказват в нашето общество.
На Луната накрая ѝ предстоят хармонични аспекти с Венера и Сатурн, дано това да изглади конфликта, а квадратът им с нейния сигнификатор да ѝ възпре ентусиазма. Повече бих се притеснила, ако предстои квадрат с Марс - към Луната или Юпитер.
Пий една студена вода и не си губи времето с истерички. :012:
Само малко ме притеснява, че Луната е в растяща фаза и в апликираща квадратура със Слънцето - да не вземе да налее още масло в огъня. Твоят сигнификатор е изгорен от Слънцето, което управлява 4 дом - изходът от ситуацията. Затова ми се струва, че краят е малко неясен, поне засега. Вероятно нещата няма да утихнат много бързо, има още да се пени. Но се надявам все пак да не подаде жалба, а ако реши да я подаде - жалбата да остане неуважена.
Ако разглеждаме подаването на жалба по нейния 3 дом, по-скоро се надявам да блъфира. Освен това в знака на ЛФ есенциални достойнства има твоят сигнификатор - не знам дали е фактор, но за всеки случай го взех под внимание.