Ще бъда ли успешен екип/тандем с назована по име? Под успех се разбира финансов резултат.
Ще започна с това,че не разбирам от хорари,но въпреки това ще опитам.
Твоят и нейният У2 са Луна и Сатурн,но при нея Сатурн попада в неин 12Д(близо до асц),което за финансови дела може да се каже,че е дом,който "не допуска" материално натрупване(по един или друг начин).В Стрелец Сатурн е в слабост и тригонът между доблестна Луна в Лъв и Сатурна може да даде изява с лекота на недобрия потенциал.
Хич не обичам карти с интерсептиран Овен.Уран е твоят У10 и е там,а диспозиторът му Марс(У6 стар) му праща,кофти,коварен 135* аспект,който напоследък изучавам и не намерих място,коъдето да се е изявил добре.Няма да говорим за Плутон(нов У6) и квадратурата му с Урана ти.
Иначе в 6Д Марс бил в "голяма радост".При нея интерсептираният овен е във 5Д,а Марс пак в 12Д-предполагам напразни усилия.
НеинУ1 и твойУ1 са в опозиция.
Неин У2 и твои У1(Сатурн и Мерк) са в квадратура.
Твой У2 и неин У1(Луна Юпитер) нямат аспект.
Твой У8Сатурн (парите чрез партньорство) към неин ЮпитерУ1 са в квадрат.
Неин У8(Луна) към твой У1 в 135*.
Ако гледаме универсалните сигнификатори на богатството има един обнадеждаващ Юпитер/Плутон тригон,но той не се развива бързо.Освен това в нейната карта това са У12,У1 и У5-не знам дали повече не го гледа като забавлени.При теб са У7,У6 и У11-очаквала си "ненадеен удар" след положените усилия.
Аз имах партньорства доскоро и попрегледах управителите.Вече ще избягвам добри аспекти с У12.И ако няма множество връзки със силни есенциално У10(може и с квадратури) няма да се захващам.Усетих,че след първите пари интересът към работата,по-скоро към методичността изчезна.Уране,хората са мързеливи и не им се работи.
Очакват ден година да храни.
Куинконсът Нептун/Луна също не ми харесва-тук не може да има напасване-това да не е Луна с нормална планета.
Вярвам,че куинконсът Юпитер/Уран е донесъл първите средства,защото са(бяха) в антисия,но те двамата заедно не носят стабилност и постоянство,както би станало с участието на Сатурн,като закопае.
И въпреки всичко,ако на нея може да се разчита да вършите неблагодарна работа квадратът Сатурн/Юпитер е този,който би донесъл постъпленията,в случай,че се преодолее влиянието на Нептун,У12...и първоначалният стрес от пречките,които създава.не знам до колко може да се разчита и на тази квадратура,като крайният диспозитор Мерк в в Риби,и Юпитер не може да действа адекватно в Дева,а от там и Сатурн в Стрелец.
Ако можеш да си възвърнеш вложените средства (и да продължиш сама)-Мерк скоро влиза в Овен и трябва да е по-добре за сделки и пари.