Да ти кажа, рецепцията по заточение между вашите сигнификатори малко ми изглежда като "партньори по неволя" - има силна връзка помежду ви, особено с оглед на това, че са в съвпад с възлите, но в тези отношения всяка от страните може да действа, притисната от някакви обстоятелства и да се чувства затруднена да даде най-доброто от себе си в това партньорство. Тенденция към по-неадекватно поведение има при човека с ретрограден сигнификатор /Юпитер/, а на теб сякаш съвпадът с ЮЛВ и позицията близо до Слънцето ти пречат да оцениш ситуацията с това сътрудничество в по-дългосрочна и широка перспектива. И двата сигнификатора са в разходяща квадратура със Сатурн, което отново потвърждава предположението, че трудни обстоятелства са ви събрали заедно. Луната има един сходящ аспект - тригон със Сатурн и според мен именно трудностите ще ви мобилизират и държат заедно, всеки се бори, търси изход от неблагоприятната ситуация и това е основният двигател във вашето бизнес партньорство /"страх лозе пази"/. Предполагам, че щом си избрала тази жена за партньор, вече е издържала проверка за порядъчност и добросъвестност? Малко ме притеснява позицията на нейния сигнификатор - заточен ретро Юпитер близо до СЛВ, такава позиция по принцип дава тенденция към блъф и изопачаване на някои факти. Но може и да я описва като по-добра, обиграна и хитра търговка от теб.
Слънцето представя резултата, изхода от хорарната ситуация - позицията му в последния градус на знака може да загатва за това, че крайният резултат може да се разминава с първоначалния ти план, с визията ти за това сътрудничество. Но пък Слънцето влиза в знак на екзалтация, това е обнадеждаващ знак. Мисля, че в момента, с оглед на близостта на Слънцето и Меркурий /твоя сигнификатор/ до ЮЛВ, представата ти за това партньорство все още е някак размита - трябва малко време, за да се избистри. И ще трябват още факти, които да ти вдъхнат доверие и да наклонят везната в полза на решението за по-дългосрочно партньорство.