Много ми е хлъзгав тоя хорар, новолунен. Сестра ти се чувства доста неуверено - представена е от Кету в знака на АС и от невидим Юпитер. Юпитер е в лъчите на есенциално слабо Слънце, което е естествен сигнификатор на висшестоящите особи. Според мен оценката няма да е чак дотам обективна, могат да повлияят някакви лични пристрастия.
В случая Юпитер управлява и кверента, и неговия 10 дом. Но няма особени достойнства в знака, негов диспозитор е Венера в знак на заточение. Това според мен също загатва за лични пристрастия и сякаш повече се залага на външния имидж, а не на реалните качества, т.е. по-скоро как се позиционираш спрямо екипа и ръководството, а не какви качества и квалификация притежаваш. Оценката ще е силно венерианска, според интереса и да е угодна на някой.
В 10 дом има екзалтирал Марс, който е безразличен към Юпитер /в знак на негово падение/, но обича Сатурн. Освен това е в сходяща квадратура с Юпитер - сигнификатор на кверента и на неговата позиция в тази фирма. Според мен промени със сигурност ще има, някои от тях може да са малко по-радикални. Но ако говорим за преместване в друг офис, тук не виждам достатъчно указания. Може да си запази работното място, но да има някаква актуализация и промени в работната среда около нея. Юпитер е в знак, в който екзалтира Сатурн, Сатурн е в знак на Юпитер - мисля, че има перспективи да остане в тази компания, но на този етап няма предпоставки за издигане, ситуацията е неясна. Луната, която е сигнификатор на въпроса, е слаба и се намира близо до Слънцето. Няма сходящи аспекти, освен ако не броим Уран. Каквото и да се случи, според мен позициите ѝ в компанията няма да се променят особено, поне в рамките на валидността на този хорар.
Друг вариант - въпросът с преместването на част от персонала в други офиси да е бил предварително решен и да се съобщи формално, а резултатите от предстоящото оценяване да аргументират други мотиви.