Да, то има и друго "завъртане" Ако гледаме У на 10 дом, все пак е кариера, то тогава Уран е в Марс, а Марс е съвпад Венера... С тази Сатурн в 7-ми дом може да се гледа от мн ъгли...
strelicka, много благодаря :58:
Не. Работя в софтуерния сектор отдавна. Просто се преместих на по-висока позиция в нова фирма. Зададох този въпрос, защото парите са много добри, с евентуален шанс да се вдигнат след изтичане на изпитателния срок, а и защото на интервюто предложиха кариерно развитие.
ти си по У1- Меркурий, Водолей,намира се в знак на обител на У10 Сатурн ,/на по-висока длъжност и с кариерно развитие/означава ,че си високо квалифицирана и харесваш работата
У 10 Сатурн е в знак на изгнание на Меркурий,работодателя има забележки относно теб,не те оценява по достойнство
указания за стабилитет за да се задържиш на работата според Фроули
1-7 са в пром.знаци,значи или ти ще искаш промени или ще се яви конкурент
4-10 в фиксирани,работодателя заради високата квалификация ще е склонен да те остави въпреки забележките
това в началото
следва У1 фикс.знак -искаш дълготрайно да останеш на заемата длъжност,У11-пари от работата -Юпитер е ретро , промяна във възнагр.обещана,на която се надяваш У1 върви към тригон към Юпитер,секстил Сатурн,но опозе Уран в 12 съвпад Марс У12,тронов,др.У10,не съм сигурна дали ще я получиш ,напразни обещания в 10 дом се намира ЮЛВ,лош показател за работодателя ти или фирмата У10 в 7
в 11 дом- пари от работата са нептун,марс У12,закл.знак в 6 и Венера у6 в каре с плутон
сатурн У10 е каре към Луна и почти полуквадрат към У1 Меркурий
ако гледаме У10 по Уран той не сключва асп. с меркурий,в сходящ тригон с планета в 7,това е конкурент за теб,имат,ще намерят нов човек,ако ти отпаднеш,откажеш
Родопис,това може да не вярно,не ми се връзвай,защото чета Фроули и стажувам в хорара отскоро