Здравейте,
Благодаря за вниманието - работата е завеждащ отдел /канцеларска/ и получих предложение, трябва да започна след седмица.
но ...
днес ми се обадиха от една агенция за подбор за друга позиция в голяма часна фирма и проведохме скайп-интервю. Искам да ви попитам : Ще ме одобрят ли за тази позиция? Втората възможност, ако ме одобрят ми допада повече, но като гледам картата май няма да я бъде. Как мислите?
Да, може да те одобрят- Луната У3 за фирмата е в сходящ тригон с Плутон У1, съУ3
Слънцето У10 в сходящ съвпад с Марс У6, У1- ще "изгориш" с тази позиция, парите няма да са, каквито очакваш- Луната в сходящ квадрат с Венера в 8д, като Венера е производен 2-ри от 6-ти, Меркурий У8 (парите на фирмата) и У11 (производен 2-ри от 10-ти) е съвпад с Регулус, на този етап може да ти изглежда примамливо финансовото състояние на фирмата и заплащането за тази кариерна позиция, но предстои промяна на знака- като навлезе в Дева парите ще са пресметнати и възнаграждението скромно.
Моят съвет е да приемеш обещаната "завеждащ отдел", но не пречи да проучиш по-добре нещата с частната фирма.