Според мен не.
Защо?
Ясно. Значи да се готвя за най-лошото.
Въпрос на гледна точка. Ти виждаш най-лошия възможен сценарий. Аз виждам най-доброто, което може да ти се случи, а то е да спреш да работиш работа, която така или иначе не харесваш.
Показва това, което ти се е случило- чул си лоша новина.Потвърждавам мнението си, че ще останете с колегата ти на тази работа. Нещо цял ден не смогвам да вляза в сайта и коментирам, чак сега ми се зареди страницата.
Предстои ми важен изпит, който е свързан с израстването ми в службата. Въпросът ми е: Ще взема ли изпита?
Луната е без курс, Слънцето У10 е в разходящ хармоничен аспект с Плутон У1, който е ретрограден, тъй че може да има връщане към действия, свързани с твоята кариера и израстване, заради ретроградието или последното да показва забавяне в тази насока, понеже не си изкарала курса- Слънцето У10 в разходящ квадрат със Сатурн У3 (естествен У10). Луната е в хармоничен аспект с У10, но разходящ, каквото си постигнала, това е на този етап.
Здравейте,зададох си въпрос защото ще се наложи да се сертифицирам с полагане на изпит. Въпросът ми е "Ще се сертифицирам ли?" Сертификатът ми трябва за работа.
Да, вярно, че преди време пак бяха задала, но май никой не отговори.Даже го и намерих от 11 юли, има я и картата:
Може ли помощ за този хорар, много ми е интересно. Въпросът е Ще бъде ли М. новият ни директор?