Да, но по картата излиза, че ще продължиш тази работа, на която се вижда, че има интрига, неясноти, заплетена ситуация
Права си, че има интрига и неяснота и ситуацията беше много заплетена. Там работих като одит асистент. Двама от бившите ми колеги имат интимна връзка и я пазят в тайна, действат заедно, преследвайки личния си интерес. Винаги се случваше да бъда изпратена на междинен одит в екип или с единия, или с другия, а веднъж с двамата от тях при клиент. Тя отговаря за по-малки одит ангажименти и очевидно не ме харесваше. С квалификацията си беше малко по-назад от мен, но имаше повече опит в тази сфера. Много амбициозна, според мен се страхуваше, че ако остана много лесно до година бих я изместила. Отишла е при директорката и й е наговорила измишльотини, че съм правила точно обратното на това, което ми е било казано, работните ми документи не били верни, много бавно съм си изработвала документите и в същото време е казала на гаджето си да отиде при директорката и да каже същото, че едва ли не аз не се справям с работата. И те двамата не искали да работят с мен в екип. В резултат на това директорката едната сутрин ме помоли да се срещнем в конферентната, за да ме освободи от работа. Без да чуе моята гледна точка и ръководейки се от техните думи. А одит мениджъра е една безгласна буква там, останах изумена как служители на по-ниско ниво си разиграват коня и си правят каквото си искат и клеветят, за да защитят личния си интерес. Аз няма как да продължа работата си там. Защото формално и официално документите са подписани, че се разделяме. Дори и да ми се обадят и да ми се извинят, пак няма да се върна, заради лекомислието на директорката да се води по думите на интригантите.