Не знам дали е нерадикална, по-скоро ми се струва, че няма излизане от ситуацията в скоро време, което неизбежно ще доведе до крайно влошаване.
Много черногледа нагласа имаш. В картата не виждам отразен бъдещ момент, само "тук и сега" – твоето състояние към момента на задаване на въпроса.
Има различни правила за радикалност и те далеч не се ограничават с АС в началото/края на знака, Сатурн в 7 дом или безкурсна Луна. Напротив, нерядко при такива позиции картата може да се разтълкува. Но трябва малко повече да се чете и познава Традиционна астрология.
Ти и твоята работа имате общ управител – Меркурий, който вече е навлязъл в ретро сянка. И се намира в 12 дом и знак от АС, което много добре описва твоето състояние. Никакви достойнства в знака, дори по триплицитет. Клиентите ги гледам по 7 дом /работиш с директни възложители/, те са по Юпитер. Добре, че поне е тръгнал в директен ход. В момента той не те приема по никакъв начин, квадратурата с твоя сигнификатор вече е разходяща. Но тя ще се повтори през август, когато Меркурий е в ретроградно движение. Значи бихме могли да приемем, че до края на лятото продължава този проблематичен период. Твоят сигнификатор приема по триплицитет сигнификатора на клиентите, но последният е напълно безразличен към теб. При това и двата сигнификатора са в кадентни домове, което не говори за перспективна ситуация между теб и клиентите. С толкова специфично поставен сигнификатор въобще не си в позиция да диктуваш правилата на играта в отношенията с клиентите. Невидима Луна също не е благоприятен фактор, тя само подсилва влиянието на Меркурий в 12 дом. И часът е на Сатурн. Но все пак има Фортуна на Асцендента.
Смятам, че това е временна ситуация на апатия и неяснота. Но тя ще отмине – Луната е без курс. Сега си подвластна на Меркурий, той скоро ще забави движение и ще се обърне. Според мен хорарът показва, че имаш нужда да се мобилизираш, като си презаредиш батериите някъде на спокойствие. Но отношенията с клиентите от само себе си няма да се подобрят, ако не положиш усилия.
Отбелязвайте и Фортуна в хорарните карти, тя е доста по-показателна от Хирон.