Здравей, akruksСтава въпрос за баща ми, като майка ми задава въпроса.Няма как да го съди, тъй като нямат договор, а е на частно без фирма.
У1 и у2 са ми на трон тя -Луната би трябвало да е съвпаднала със Сатурна ми и пренася свет от Юпитер ама среден :017:
какво общо има Луната със Сатурна ти?И не е важно дали са тронови У1 и У2 , а дали и каква връзка имат с неин 2д. клиентите, назовани или не, са по 7д., Луната У1 за нея ще извърши хармоничен аспект с Венера У3, която е ретро и затова се бави да си потърси поръчката и да се обади.
Луната освен сигнификатор на въпроса във всеки хорар е нейно У1 а Сатурн мой У1, дет са вика кво общо да имат -нищо лично
Въпросът е " Съпругът ми ще оправили ВиК системата на къщата в която работи? Собственикът ще го съди ли? Добре де, като задавате въпроси мислете какво пишете. Нямало как да го съди, а питаш дали ще го съди? И то не питаш ти, а майка ти, което не си уточнила. В този случай баща и е по 7д, като съпруг на питащата- майка ти.Когато писах първия си отговор го гледах по 4д, като твой баща.
нямат аспект помежду си, това имах предвид
akruks, Е, той клиентът го е заплашил със съд, но реално дори и да няма договор, пак е възможно да иска да го съди. Извинявам се, че не съм уточнила че майка ми е задала въпросът. В крайна сметка, всичко се е оправило-има вода, но има още неща да довършва и ще изчакаме да видим дали изобщо ще му плати.
това, че няма да плати беше когато гледах баща ти по 4д., нужно ли е да казвам, че целият ми първи отговор отпада в този случай??гледан по 7д- паричните домове на баща ти и клиента са в знаков съвпад, с Марс У1 за баща ти също са в хармония, все някакви пари ще получи
Първо или второ дете е?
Здравейте, аз пак много се вълнувам около работата на дъщеря ми. Тя започна в една фирма през август 2018, всичко беше наред в началото, но в последствие започна да ескалира някакво напрежение. Тя много се притеснява и това се отразява на качеството на работата й. Когато започва й правих хорар с въпроса дали ще остане до края на 2019г. Тя между другото има точна дирекция Сатурн към МС коунконс и от една година има много напрежение в работното поле. Първо дете е. Предварително много благодаря за отговорите. Въпроса е дали ще остане в тази фирма до края на 2019г. Благодаря, Приятна вечер!:-*