Пробвай с 6ти от 6ти.11дом в близнаци,Меркурий в риби има ли аспект с теб,Слънцето?Меркурий след 3*сменя знак,а може би това показва,че ти ще проведеш интервю след 3 дни.Луната има сх.тригон с Меркурий,но има много време до аспекта.
Цветелина Б е астролог предполагам,аз не съм.
По хорара наистина могат да се видят много неща,ако човек има много знания.Аз нямам.
Сафо, то едно е да напишеш книга с примери (според мен доста нагласени), друго е като теб да имаш опит и то всеки ден.
Аз не мога да разбера, защо толкова различно пишат всички. Едни казват едно, други друго.. и човек се обърква.
Според мен ти имаш знания.
Здравейте.
Знам, че ви писна от мен! И мен ми писна, но предната неделя кадидатствах за работа и днес ми насрочиха интервю за работа по Вайбър за събота.
Разбрах за коя компания става въпрос,з ащото до тогава не знаех. Ползват агенция за подбор на кадри.
Въпросите ми свързани с предстоящото интервю са:
"Ще започна ли нова работа?"
Ако отговора е положителен, съответно имам допълнителни въпроси:
"Ще бъда ли удовлетворена от заплащането"
"Ще ми бъде ли изплащана заплатата по договор?"
"Ще бъда ли по-добре на новото работно място?"
Малко ме е страх, макар че е в същия сектор и за същата позиция.
Но винаги новото е плашещо.
Благодаря от сърце!
Мен не ме взеха за тази позиция, ами ми казаха че ще ми се обадят след 2 месеца за друга позиция, която ми подхождала по-добре.
Не съм сигурна дали да им вярвам.
Ще видим. То аз си го гледах този въпрос и не е по силите ми
Картата го показва, че няма нова работа, а и парите от нея са под въпрос, представени са от Луната в падение в Скорпион, тъй че за твое добро не са те взели. Самата работа е представена от Меркурий заточен в Риби.
Akruks,
И аз така си мислих, след като не ме одобриха. Явно е било за мое добро.
Уж каза че парите не били проблем, но избрали кандидат с по-голям опит и по-големи познания в техническата работа т.е. IT.
Аз нямам такива познания и се радвам, че не се заех с тази позиция.
Позицията за която уж ще ми се обадят, ще е "Бранд мениджър", това е позицията на която съм в момента.
Лошото е, че шефът ми започва един проект в и-бей, което автоматично означава повече работа за мен, без допълнително заплащане. Вчера си намерих договора, бяхме на гости в къщата. Още не сме си събрали целия багаж. Та като си прегледах договора там пише " Да изпълнява задълженията по длъжностната характеристика", а аз такава нямам и явно няма да имам. Помолих го преди месец, и преди това пак го молих-нямам характеристика. Как да го накарам да ми напише такава, след като очевидно не иска. Иначе ми прави забележки, че ако направя нещо-защо съм го направила. А ако не направя нещо-защо не съм го направила. И това е все не по моята част от задълженията ми. Ще видим. Просто искам да не ме използват като работно магаре. Но аз съм си виновна.
Благодаря Ви!