Здравейте,Имам притеснения относно финансови постъпления, които очаквам, но за съжаление са малко под въпрос от страна на работодателя. Ще получа ли бонус през април месец?Благодаря предварително и хубав уикенд!
Цитат на: Irena в Март 19, 2022, 12:42:28 pmЗдравейте,Имам притеснения относно финансови постъпления, които очаквам, но за съжаление са малко под въпрос от страна на работодателя. Ще получа ли бонус през април месец?Благодаря предварително и хубав уикенд!Мисля, че ще получиш – промените при работодателя засягат лично него, като личност, а не финансите
Добро утро и честита първа Пролет В тон със сезона на новото начало питам ще успея ли в близките 4 месеца да започна нова работа - по-удовлетворителна морално и финансово. Преговорите ми тук за по-добро заплащане, въпреки многото задачки и положителната обратна връзка не доведоха до добър резултат, освен това и в близката година си ме предупредиха да не очаквам нищо, освен двойно повече работа
Здравейте,Въпросът е "Ще започна ли нова работа до 2 месеца?"
Скоро ми изтича договора за работа. Има възможност за удължаване, но не съм от любимците..."Ще преподпиша ли договора? Ще продължа ли да работя на същото място?"Благодаря!
Ще продължа ли да работя на същото място?"