Давам обратна връзка по този въпрос. Сафо, akruks, оказахте се прави - не смених работата. Тук akruks беше в 10ката, имам повече работа, но неочаквано получих и увеличение на заплащането. Не драстично, но въпреки това е нещо + намеци за бъдещо повишение. Послушах съвета на някои от вас да действам по-задкулисно, да нямам скруполи когато правя нещо в мой интерес и усещам, че това е работеща стратегия.
Понеже нещата на този фронт се случват много интензивно, хора в нашата фирма идват и отлитат без предизвестие в рамките на 24 часа, а аз получавам доста неочаквана обратна връзка и намеци, подушвам че в следващите седмици ще се случи много голяма рокада. Днес питам - ще успея ли да получа мениджърска позиция и съпътстващите я благинки в настоящото ми работна място?
На пръв поглед от хорара бих заложила на отрицателен отговор, което по никакъв начин не би ме спряло, но ще се радвам и на вашето мнение. Малко ми е сложен с интерсептираните домове и знаци, както и ретро Мерк. като У10.
Сафо, akruks, Теодор, благодаря
Всички звучите по един или друг начин оптимистично. То промяната към по-добро надали ще дойде сама, поне при мен не идва така. Винаги трябва да се бутам и да упорствам, за да се случи. Сатурн в 6ти дом какво да го правя...Да, има неща, които ме спират, разбира се - сигурността на сегашното място и 2та месеца предизвестие На първо четене това, но пусках на 20тина места cv и обаждания няма, така че ще поживеем и ще видим.