Здравейте,
Давам ОВ за този хорар- днес ми се обади момичето и си поговорихме около час.
Обясни ми, че още в началото на правенето на сайта, човека който го е писал, не го е структурирал както трябва и сега е нужно да наемат фирма за да го пренапише. Има си функционалности, които не са сложени, а са задължителни.
Та това момиче, не е наясно с този вид дейност и аз и дадох насоки.
Каза, че ще се свърже с мен, след като оправят сайта, за да направим един план и организация, кое как трябва да се случва.
Хареса ме и каза, че ще иска да работи с мен, дали само като нещо допълнително или като основна работа, ще видим.
И аз не искам да бързам, защото в началото винаги е цветя и рози, а и нещо ново да се прави от нулата си е доста работа и нерви, като знам при нас какво беше.
От друга страна е хубаво, защото мога да се "пазаря" за по-висока заплата и условия, каквито на мен са ми окей.
Така, че за сега, ще и изпратя една таблица, която тя ме помоли и ще очаквам след това да се свръже с мен.
Като цяло, ще минат поне 4-6 месеца, защото знам какво е да правиш сайт отново.
Благодаря на всички, които се ключиха в този хорар и когато имам движение по него, отново ще дам ОВ.
Желая здраве за всички!
Здравейте,
От доста време търся допълнителна работа(поради ниската заплата и високите цени), но е доста трудно, тъй като държа да е дистанционна и да е в моята сфера, както и да е без договор, защото шефа ми не бива да разбере. В понеделник ни съобщи, че нямало да увеличава заплати през тази година, което още повече ме накара да се разтърся за допълнителна работа.
Онзи ден говорих с един колега, с който работим по заявки и ми каза, че имал колежка, която ръководи нова онлайн аптека и имала нужда от хора. Видях въпросната аптека, верига са и със сайта са доста зле, трябва им много работа по него, за да дръпнат напред. Аз имам съответно опит и мога да им помогна. Той прояви инициатива и я потърсил - 2 пъти, но тя не му върнала обаждане (нямам идея, дали изобщо е звънял). Та, идеята е доста добра и ще се радвам нещата да се случат там.
Поради тази причина си зададох въпросът:
Ще се споразумея ли с аптека Х(назована по име) за допълнителна работа в онлайн сайта им?
Прилагам картата:
Благодаря, предварително за отговрите по този хорарен въпрос.