Ребека,
Много ти благодаря за отговора. Дай Боже, че хич не мога да вдигам тежко.
Имам голяма киста, която ако вдигам тежко и не почивам повечко, може и да се спука, а това не е добре.
Ще ме прегледа след цикъла ми през януари и ако не намалява или ще ме оперира или ще трябва хормонални таблетки - на нито едно от двете вече не съм съгласна
Просто отказвам всякакви намеси.
Отделно всички стави и кости ме болят, още не ми е ок стомаха и червата и познай- не мога да ям каквото искам, а каквото трябва и пак не мога да се възстановя с храната.
Пия сок от Нони и Алое Вера-имам подобрение, D3, B12, Парапротекс и Чесън, Пробиотик.
Както се казва, от хормоните е явно, защото ми дойде и цикъла - всичко вече ме боли, цялото тяло, мускули, стави.
Аз по време на бременността си бях по-добре и успявах да се движа повече. Сега ми е трудно, въпреки че качих само 6кг.
Ако мъжът ми си е в къщи поне половината ден, ще се справя, защото и бебка трудно я вдигам и нося, а да не говорим че трябва да се измива на мивката и да я държа с една ръка, което е опасно за нея. Вече е 3.5кг и мърда доста.
Ще дам ОВ - предполагам до края на този месец, ще има разговор на тази тема, че той е малко притеснителен.
fortunades ,да няма да има проблеми,ще работи и гледа бебето у дома. Луната-ти, ще направи съвпад с Марса на твой к6,какво ти има,налага ли се интервенция и в Стрелец, ханш,таз къде е проблема.