Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 495242 пъти)

Scorpio7

• Newbie
  • *
  • Публикации: 32
Re: Хорари за работа
« Отговор #2565 -: Октомври 20, 2024, 10:29:58 pm »
Съжалявам :)
Ето хорарната.

Синухе

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #2566 -: Октомври 21, 2024, 08:27:38 am »
Според мен отговора е НЕ на каквото и да питаш предвид точната квадратура на Луната със Сатурн,който управлява 10ти дом.

Дори и да направиш грешният избор да я започнеш,тази работа ще я напуснеш в последствие,защото Меркурий ще направи опозиция с Уран.

Но нека специалистите по хорари се включат и си кажат тежката дума  :)
Никой не резонира с планетите, така както ти!

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2567 -: Октомври 21, 2024, 06:58:55 pm »
Scorpio7, и аз съм Не.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7567
« Отговор #2568 -: Октомври 21, 2024, 07:09:39 pm »
Съжалявам :)
Ето хорарната.
Представен си от знак Близнаци и Меркурий в скорпион.Мнителен си относно работа и колеги,но Юпитер в 1ви дом е защита/закрила,а Луната ще направи съвпад с Юпитер и тригон със Слънце,упр.на 4ти дом за теб.Каквото и да се случва,крайният резултат,ще е добър за теб.Не се интересувай какво мислят и говорят колегите,върши си работата просто.
Плутон на к9 е интересен.Там е разковничето мисля.Нещо,някой ,оказва съпротива.Сатурн удря Луната с ляв квадрат ,хора на по-висока позиция/статус са против,но Луната е бърза,а Меркурий ще направи тригон със Сатурн-ще успееш.

Scorpio7

• Newbie
  • *
  • Публикации: 32
« Отговор #2569 -: Октомври 22, 2024, 09:49:13 pm »
Благодаря на всички, които се отзоваха. Сафо, на теб признателност и почитания, че винаги се включваш отчетливо и изчерпателно. По принцип до назначаването ми имам още няколко дни и на ден по няколко пъти си сменям мнението, дали да започна или не и това много ме измъчва. Но ще трябва да го измисля.
Още веднъж - благодаря! :)))

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13739
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2570 -: Октомври 29, 2024, 07:24:08 pm »
Добър вечер на всички!

Пускам един хорар свързан с мен: Да се върна ли в старата си работа, защото работата ми харесва. Има ли смисъл отново да търпя нещата и хората, които не харесвам и ми правят мръсно, заради развитие и изобщо ще имам ли кариерно развитие там или ще бъда щетен?

Благодаря на хората, които ще откликнат на въпросите ми. :)
Да, картата показва връщане при колеги, колежки, новата стара работа, има показания и за растеж, след около 3м., няма да е веднага и да е лесно.