Акрукс, не си ти центърът на казуса. Спортист човек си и би трябвало да беше реагирала спортсменски. Особено пък ти, която често е нацупена, когато не си спомената с тълкуванията си ?!
А кой е, Рени? Ако си беше задала мимс въпроса, без да ме спомене, дали Сафо щеше да реагира по този начин?! И на два пъти досега съм се обаждала, но не е било във връзка с хорари, и не защото романтика е похвалила Сафо, че познава. Да не гледам на ръка пред Шератон, че да познавам?!

И на състезание ли сме тук, че да съм спортсмен, а Рени? Спортсменството
не трябва ли да е от двете страни, а не само от мен да го изискващ, а?! И толкова много хорари съм разглеждала без обратни връзки и благодарности, че нямат брой, но никой не ме е карал насила да го правя. Имаше две, които ми продаваха отговорите преди години, една студентка по 20лв вземала на състуденти, друга псевдожурналистка по 30лв на клиенти, а на една мъжът ѝ залагаше по мои спортни хорари и е печелил прилични суми в черно тото, тази посред нощ ми е писала, за да кажа кой ще спечели и веднъж не познах, нейният мъж се ядосал и тази ми написала обидни квалификации, след което ме блокирала, за да не мога да ѝ отговоря
Има една хубава българска поговорка "Направи добро и го хвърли в морето!" Има и още една "Който завижда, добро не вижда!" Всичко добро от мен! На когото му трябвам, знае къде да ме търси...