Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 698939 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1473
Re: Хорари за работа
« Отговор #2685 -: Април 14, 2026, 12:44:40 am »
Значи няма да е тази работа :( 😞

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14248
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2686 -: Април 14, 2026, 01:22:07 am »
Значи няма да е тази работа :( 😞
Моят отговор е положителен, не знам дали ме разбра, но на Луната в хорара предстоят два хармонични аспекта, секстил с Меркурий на МС – ще достигнеш целта, свързана с кариера.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1473
« Отговор #2687 -: Април 16, 2026, 09:21:27 pm »
Много ти благодаря Акрукс ! Амин , след толкова много труд дано дойде успех!

mimss

• Full Member
  • Публикации: 150
« Отговор #2688 -: Днес в 05:40:41 pm »
За пореден път ще пиша тук, но много ще съм благодарна ако някой ми даде надежда, яснота. Вече 4 месеца съм без работа. Очаквах бившите шефове да ме потърсят. Мисля че няма да го сторят, и аз не зная накъде. Ще намеря ли работа в рамките на месец.  :'(
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14248
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2689 -: Днес в 07:22:57 pm »
За пореден път ще пиша тук, но много ще съм благодарна ако някой ми даде надежда, яснота. Вече 4 месеца съм без работа. Очаквах бившите шефове да ме потърсят. Мисля че няма да го сторят, и аз не зная накъде. Ще намеря ли работа в рамките на месец.  :'(
Не е добре да се пита през ден за едно и също, ако може да споделиш какво се случва и в натала ти, дали имаш някой тежък транзит или кофти прогресия...
По тази карта с основни оси в критични градуси, може би скоро ще има промени за теб, професионално, в семейство, партньори/колеги. Луната ще се съедини с Уран след по-малко от градус, може би до месец най-неочаквано ще получиш обаждане/работа.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 150
« Отговор #2690 -: Днес в 09:31:22 pm »
Akruks благодаря ❤️ за времето и вниманието.
Имам чувството че никога няма да намеря нищо. Взимат ти номера и нищо. Хора бивши шефове от които очаквах подкрепа, ме изоставиха.  :'(
Качвам транзитна карта, и прогресия незная дали правилно съм ги построилс.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.