Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 714768 пъти)

in4ey

• Newbie
  • *
  • Публикации: 11
Re: Хорари за работа
« Отговор #2715 -: Май 14, 2026, 03:28:42 pm »
Ами да, това беше и моят въпрос: дали ще разтълкувам грешно картата, ако я разглеждам въпреки тези “сигнали”. Нали човек пита за мнения, за да се научи.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13001
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2716 -: Май 14, 2026, 03:38:06 pm »

Без значение, дали сте вие или някой друг, щом не сте запознати с основните понятия, вероятността да разтълкувате грешно една карта е много голяма. Не е въпрос на различни мнения, астрологията не работи с тях. 🙂
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14305
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2717 -: Май 14, 2026, 09:02:40 pm »
Извинявам се, явно чета статийки от традиционни астролози, които не са наясно, че няма нерадикалност.

Относно обратната връзка по предходния ми въпрос, щом ви интересува: намерихме си друго жилище и се преместихме доброволно.

Благодаря за обратната връзка по въпроса с жилището от февруари 2025г.!
За останалото, Инчей, свободна си да четеш каквото искаш, стига да не ни натрапваш направените изводи от един прочит, неподплатени с личен опит и многогодишна практика.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8330
« Отговор #2718 -: Май 15, 2026, 09:49:09 am »
in4ey,нека се учим взаимно и ето сега виждаме как картата "работи"някак срещу теб.
Този 7ми дом,хич не ти е фен.😊
Ако има уволнение,то не се ли случва скоростно,тоест не чакаме 2 месеца,щом сме се провинили?
Ако все още продължаваш да си на работа,въпросът е излишен.
Между другото,забелязала съм,че когато правя хорар за нещо,но не казвам цялата истина,или премълчавам...то някак има указания,но само аз си знам.😉
Луната в градуса на затъмнението,не е в ъглов дом,обезсилена е някак.
Дотук,и Акрукс и аз сме на мнение,че няма да те уволнят,но ще има някаква промяна в работата.

in4ey

• Newbie
  • *
« Отговор #2719 -: Май 15, 2026, 08:29:33 pm »
Благодаря ви за мненията. Засега действително още съм на работа, така че може би ситуацията е била само в моята глава. В друг форум обсъдихме, че е възможно когато въпросът бързо излезе от дневен ред, да се получи карта с оказания за нерадикалност, може би и при мен се е случило така.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2720 -: Май 16, 2026, 07:05:57 am »
Благодаря ви за мненията. Засега действително още съм на работа, така че може би ситуацията е била само в моята глава. В друг форум обсъдихме, че е възможно когато въпросът бързо излезе от дневен ред, да се получи карта с оказания за нерадикалност, може би и при мен се е случило така.
В другия форум,казаха ли ти,че ще те уволнят?
Или не са тълкували картата,поради нерадикалност?

in4ey

• Newbie
  • *
« Отговор #2721 -: Май 16, 2026, 02:59:58 pm »
Чудиха се, но казаха, че ако все пак я разгледаме, не изглежда да ме уволнят.
Указания***

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2722 -: Май 18, 2026, 07:27:27 am »
Благодаря! :)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 164
« Отговор #2723 -: Май 25, 2026, 07:34:24 pm »
Здравейте. По този хорар ще ме вземат ли бившите ми шефове отново на работа при тях.
Шефката когато и казах, че ако прецени аз бих работила с нея ми каза ще те науча-става дума за ресторантьорски бизнес. Но ме съмнява, че ще иска да вземе човек без опит. А и възобновяваме леко поохладнели отношения. И ми е много притеснено, дали изобщо беше искрена. Благодаря ако някой погледне хорара ми.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14305
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2724 -: Май 25, 2026, 08:12:00 pm »
Здравейте. По този хорар ще ме вземат ли бившите ми шефове отново на работа при тях.
Може би Да, друг въпрос е, дали в крайна сметка ще си удовлетворена от връщането ти в стария колектив, където има напрежение.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 164
« Отговор #2725 -: Май 25, 2026, 08:48:40 pm »
Akruks, благодаря ❤️. Държаха много на мен.,но имаше един момент в който имаше напрежение. Простихме си, но виждам че при шефа нещата са коренно променени. Тя дори да иска, той може и да в спре. Може ли категорично да се каже по хорара дали ще бъда с твх.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.