Автор Тема: Пълнолуние 28 септември 2015г :)  (Прочетена 32471 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Пълнолуние 28 септември 2015г :)
« Отговор #45 -: Септември 28, 2015, 07:13:16 pm »
Пълнолунието е Лунно затъмнение, което при мен съвпада с Луната ми в 7д. и прави опозиция със Слънцето ми във 2д.
Второто дете нали е по 7д, сега ми сервира новината, че не заминава само за сезона на работа в Австрия, а завинаги и повече нямало да се върне никога
 :'(
Само преди половин година ме врънкаше, като се споминела баба ѝ да продавам къщата и да купя жилище в Бургас, където беше на път да се задоми, а сега- ново двайсе...
При нея ЛЗ попада в 4д и прави тригон с Луната съУ8 в 8д на К9, прави секстил със Сатурн съУ2, У3 във 2д, където има вмъкнат козирог, квадрат с Уран У3 във 2д с орбис малко над 5гр.
тр. Юпитер преди градус съвпадна с наталния ѝ Юпитер У2, съУ4 в 9д и след 2гр ще съвпадне с МС, а малко по-късно с Венера в 10д.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #46 -: Септември 28, 2015, 07:22:52 pm »
Второто дете нали е по 7д, сега ми сервира новината, че не заминава само за сезона на работа в Австрия, а завинаги и повече нямало да се върне никога

за първи път ли е гастарбайтер ,ако се върне след сезона,значи е завинаги

akruks

• Hero Member
« Отговор #47 -: Септември 28, 2015, 08:00:41 pm »
за първи път ли е гастарбайтер ,ако се върне след сезона,значи е завинаги
не е за първи път, миналата година беше там от края на ноември до средата на март- върна се за официалната церемония по връчване на дипломите, иначе щеше да стои до края на май месец
днес я чух как се подиграва, докато си лафеше по телефона с нейна бивша състудентка, че с тези дипломи можело само да си изтрият г***
Нейното пр. Слънце в края на  май месец влезе в стрелец, тогава замина за Майорка, но не си изкара договора докрай, трябваше до края на октомври да е там, а тя работи само два месеца, после беше на гости при сестра си и мъжа ми в Мадрид
То и моето пр Слънце преди година влезе в стрелец и не ме свърта тук, ама няма начин- изпълнявам синовен дълг, гледам стрелеца (майка ми)

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #48 -: Септември 28, 2015, 10:18:58 pm »
В натала има ли индикации за това, дали на човек ще му се наложи да  полага грижи за възрастен човек, примерно родител, баба, дядо.
Кое го показва.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #49 -: Септември 28, 2015, 10:32:47 pm »
Повечето хора рано или късно стават зависими от възрастен и болен родител, който изисква повече внимание, по-специални грижи. Но ако са повече деца в семейството, рядко се включват с еднакъв принос в грижата за възрастен родител, обикновено все някой се откроява.

Не разполагам с представителна извадка за такива случаи, но мога да дам пример от нашето семейство. От трите деца на баба ми през последните години от живота ѝ за нея се грижеше леля ми, която има Сатурн в съвпад с ИЦ и съвпад Луна/Венера в Дева.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #50 -: Септември 28, 2015, 10:44:39 pm »
В натала има ли индикации за това, дали на човек ще му се наложи да  полага грижи за възрастен човек, примерно родител, баба, дядо.
Кое го показва.
Не съм се замисляла, при мен Сатурн у5, У6 е в 5д, но съвпад с К6, а Уран У6 е в 12д, близо до АСЦ- ежедневните грижи са по 6д, а 12д е състрадателността и безвъзмездната помощ.
Моя съученичка полагаше грижи за свекъра си и свекърва си в продължение на 5г, докато нейният мъж се труди в Испания, но тя като се ожени навремето влезе в чисто нов тухлен, просторен апартамент в централната част на града, построен и дарен от родителите на мъжа си, а аз един ден ще трябва да деля наравно с децата на починалата ми сестра, които не благоволяват да дойдат и погледнат майка ми, дори като ги помолих пролетта, когато беше много зле, та моите грижи може да се каже са даром.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #51 -: Септември 28, 2015, 10:56:43 pm »
Сега като се замисля, грижата се поема от този, който е най-добре усвоил уроците на Сатурн. Наблюдавайки живота на порасналите деца и техните отношения в семействата, които са създали, може да се предположи кой от тях ще се натовари с тази отговорност.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #52 -: Септември 29, 2015, 08:36:46 am »
моят син вчера поиска да го запиша в кръжок по религия:  ::)
пълнолунието му е на 3 град от к12 в 12ти дом,точен тригон слънце, 5.5 градуса тригон юпитер. луната е У3 и У4, слънцето - у5.
слв е на к6

при мен пълнолунието попада в 6ти дом, широка опозиция с ац и стелиума  - "зарадваха" ме че трябва да ми правят операция  :(
« Последна редакция: Септември 29, 2015, 08:39:13 am от Kler »

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #53 -: Септември 29, 2015, 08:49:04 am »
Клер, неастрологично - задължително второ мнение. Почти всички доктори, дори и най-добрите все гледат да режат. Заради парите, за да трупат опит, поради какви ли не причини. Ако трябва наново всички изследвания в други лаборатории.

А относно религията аз си мисля, че е хубаво, още повече щом детето иска. Макар аз да не съм записала дъщеря си и да имам скрупули в това отношение, но аз съм леко увредена на тази тема :012:
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #54 -: Септември 29, 2015, 08:51:39 am »
мхм и аз съм в тих потрес...ама реших да не го спирам...може пък това да е част от пътя му. като видях сега и аспектите, дано е за добро. явно за него ще е важно

Terry

• Hero Member
« Отговор #55 -: Септември 29, 2015, 08:55:44 am »
мхм и аз съм в тих потрес...ама реших да не го спирам...може пък това да е част от пътя му. като видях сега и аспектите, дано е за добро. явно за него ще е важно

Ами нали Исус Христос казва "Оставете децата да дойдат при мен"...аз самата имам грях в това отношение :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #56 -: Септември 29, 2015, 09:02:27 am »
Не знам дали има връзка с пълнолунието, но Джорджано снощи е напуснал Къщата.  :012:

Terry

• Hero Member
« Отговор #57 -: Септември 29, 2015, 09:04:58 am »
Весо, всичко, което се случва на новолуние и пълнолуние, а особено ако лунацията е затъмнение, има връзка с нея :)

Happy58

• Гост
« Отговор #58 -: Септември 29, 2015, 01:29:26 pm »
моят син вчера поиска да го запиша в кръжок по религия:  ::)
пълнолунието му е на 3 град от к12 в 12ти дом,точен тригон слънце, 5.5 градуса тригон юпитер. луната е У3 и У4, слънцето - у5.
слв е на к6

при мен пълнолунието попада в 6ти дом, широка опозиция с ац и стелиума  - "зарадваха" ме че трябва да ми правят операция  :(

Интересно проявление ... и аз съм на мнение, че е добре да му дадеш шанс да се опита ...

А за операцията - да, второ+трето мнение от различен вид специалисти. Преди години искаха да ме режат, че съм била имала миома ... оказа се задръстване в дебелото черво, което се изчисти след определени действия и курс прочистване на организма. Оттогава спрях да ходя по доктори :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #59 -: Септември 29, 2015, 02:17:19 pm »
Клер, сина ти със Слънце в 9-ти или 8-ми дом е и в момента тр. Юпитер има ли аспект към Марс ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“