Имам въпрос.
Преди време питах за един човек и картите казаха, че развитие тепърва предстои. Но нямаше, или поне-до сега
Но пък има развитие с друг човек, доста отговарящо на тълкуването
Дали може да познаят принципно, а да се объркат в конкретиката?
И друг въпрос-към картите
Как ме възприема човекът х, ще има ли ползотворно развитие?
Папи, колкото повече задълбавам в Таро, толкова повече установявам като Сократ, че нищо не знам
. Затова и напоследък почти не пиша. Нужни са години опит, познания по психология, митология, значение на отделните символи и прочие, преди човек да е наясно, какво прави. Може и да ме е споходил късмета на начинаещия, но бързо се осъзнах
Сега за човека Х. - какво е отношението му към теб? - Луната, 2 жезли, Висшата жрица
Как ще се развият взаимоотношенията ви до месец? - 6 меча, Рицар чаши, 9 чаши
( Не приемай тълкуванията ми много на сериозно, все още има дълъг път, който да извървя )
Този мъж, според мен, е влюбен в теб. Не съм сигурна, дали ще предприеме нещо, за да покаже / изрази любовта си или ще си остане доволно замечтан, потънал в чувствата си. Струва ми се леко пасивен, романтична натура, но заради 6 меча съм по- склонна да мисля, че ще предприеме някакви действия.
Може би открива в теб образа на анимата ( Луната - подсъзнанието, Висшата жрица - душата / Луната - символ на женското начало ). Гледа на теб, като на някакъв идеал, поставен на пиедестал - далечен и трудно достижим
.