Ок, Flora! На теб последно дръпнах карти по тази подредба!
1. Вие и основните проблеми, които пречат на любовния ви живот - 3 меча
Не се опитвай да живееш толкова дълго с болката, която носиш в сърцето си. Намери начин да я освободиш. Просто прости и я пусни. Обгради се с позитивни хора и можеш да приложиш някакви практики.
И не предлагай сърцето си на тепсия...
2. Повтарящите се поведенчески постъпки, характеризиращи любовния ви живот - 7 жезли
Ами според мен действаш доста неочаквано всеки път!
Но често има една борба за човека, не се отказваш лесно и използваш различни средства...
3. Сферите, в които трябва да израстнете, за да намерите любов - 3 пентакли
Развитието в кариерата, подобряването на социалния статус, срещите с различни хора, с които имаш близки интереси и т.н. ще ти дадат необходимата самоувереност.
Може би точно върху хобитата си трябва да поставиш акцент – опитай!
Не се връщай с мисли към миналото си.
Според мен, след известно време ти предстои среща, просто следи знаците...
4. Сферите, които трябва да промените или обмислите, за да намерите любов - Слънцето
Ти дълбоко в себе си знаеш, какво трябва да промениш и трябва да положиш необходимите усилия! Ако има нещо, което не харесваш, то сега е времето да го преработиш.
Повече положително мислене, всякакви духовни практики биха били от голяма полза, като че ли сега им е момента!
Можеш да използваш енергията на изгрева сутрин...
Дай сила на вярата и доброто!
Ще имаш успех в любовта, вярвай в нея!
5. Сферите от вашата същност, които трябва да изразявате, освободите, за да намерите любов - 7 пентакли + 7 меча
Не зацикляй! Премахни отрицателните и депресивни мисли! Премисляй действията си!
Внимавай все пак за някаква двойнственост, измама и използване с някаква цел от някого.
Получиха се 3 седмици и 2 двойки – добър късмет от една страна и повечко желание за постояннство във вразките трябва да има!
Успех
Романтика, страшно много ти благодаря. :58: Имаш много голяма интуиция и талант при картите . Ти не беше ли с рибешка луна в 12-ти дом, или бъркам ?
Много е точно всичко, което казваш, а по-лошото е може би, че ми е напълно ясно. Например това с пускането, преди време бях доста зациклила върху една ситуация и направо се дразнех на себе си, че не мога на 100 процента да я зачеркна . Но плутон " за щастие" и той е в петодомния кюп, че и У5. От там и този мазохисъм.
За духовните практики- от няколко месеца ме е обзело желанието да се запиша на йога, мисля в скоро време да го направя. Вчера търсих една камара клипчета в нета за хармонизиране на чакрите, упражнения и тн. Правих дори някои и бая се разтегнах :012: Преди време си правих периодично един аура тест и все ми излизаше, че 1-ва и 2-ра чакри са ми недостатъчно активни, а 5-та и 6-та пък суперактивни.
И аз мисля, че след известно време предстои среща, така ги усещам нещата :012: Транзитен плутон( У5) е на 1гр от съвпад с нат. ДЦ. Прогресивна венера е на градус от точна опозиция с нат.уран и тн. А и ми предстои сатурново завръщане в 5-ти дом ( сатурн У7).
Не зацикляй! Премахни отрицателните и депресивни мисли! Премисляй действията си!
Така е . За съжаление доста бях заклила последната година и нещо, най-вече заради работата, която ми носеше изключетелно мн. стрес и неприятни емоции. Не ми харесваше, но се налагаше да я върша. Изведнъж рязко се отделих от предишната ми среда, нямах време за себе си, за хобита, за почивка. Това ми се отрази и мн зле психически, станах много нервна, раздразнителна, нямах желание много за развлечения и др . подобни. Но сега и дирекционната луна от няколко дни влезе в лъв, усещам една много по-положителна енергия. През март влязох и в антардаша на марс, който ми е в 7ми дом в индийската карта и У10. Надявам се вече на проф. успехи. Антардашата на луната ( започнала през ноември 2013 и звършила края на февр 2015) беше меко казано отвратителна .