Добро утро,
много моля за карти и коментар от който има време и желание на въпрос:
Аз и той ще живем ли заедно до 3 месеца?
:58: :58:
Благодаря!
Джована, много хубави карти ти изтеглих. Макар и малко противоречиви на моменти.
Девятка чаши Обесеният(обърнат) Двойка чаши Във връзката ви може да има емоция и грижовност един за друг. Поне от твоя страна, сякаш ти се иска да го "осиновиш". Не ставай негова майка, той е мъж. Нека грижите към него са в рамките на разумното.
Той може би има склонност да се прави на жертва на моменти, за да проси внимание. Нужно му е време, за да спре със самонараняването, с нещата, които сам създава и му носят болка. Но това време му е необходимо, за да надскочи собственото си его, собственото Аз. Умее ли да контролира думите, които изрича? Ако има проблем, то е по-скоро, че всеки съди от собствената си камбанария и желае нещо конкретно, нямате очи за другите хубавини в отношенията си.
Двойка чаши ми харесва - съюз, емоции, много семейна карта, чувствена, с грижа един за друг. Между вас ще има близост. Може да не е след 3 месеца, но все пак си мисля, че ще живеете на семейни начала.
Очаквай вест, която ще те накара да се почудиш дали ще се справиш с всички ангажименти. Може би за някакво пътуване - в буквален и преносен смисъл.
Успех!
Нужно е време. Но ситуацията ще се разреши от един път. Просто, когато й дойде времето, когато всеки осъзнае за себе си нещо важно, стигне до скритите си места, промените светогледа си.