Ако някой иска да сподели мнение по карти, които съм си изтеглила.
Зададох въпрос - как ще се развият отношенията ми с Х(назована по име)? Да, става дума за жена.
Осмица мечове Шестица мечове Петица жезли На мен картите не ми харесват. Тази Осмица в началото вярно описва състоянието ми, чувствам се с вързани ръце по този казус. Шестицата малко ме обърква. До момента отношенията ни са били крайно лоши, появиха се наченки на някакво затопляне, което мен ме устройва, нямам излишно време и енергия за измислени войни. Дали не трябва да забравя миналото? Но пък Петица жезли ми навява идеи за конфликти.
От моя страна има огромно желание за спокойствие. Но като гледам другата страна... големи лудаци, големи щураци. Неуравновесена история.
Последната карта говори за разочарование някакво. Петица чаши.
Явно няма да я бъде тази работа. Тези много мечове са съвсем на място. Разпенват ми се устно, цяла вечер се опитват да ми тровят нервите с простотии. Но не знаят колко съм добра в судокуто от телефона си и в изключването на чуваемостта. :012:
Едит: Успокоих се малко. Тр. Марс затворил рожденото й каре Слънце/Марс до тао през последните дни. Заради това толкова пяна в устата имаше. Ще й мине скоро желанието за бълване на змии и гущери. :85: