Костанса, може и за теб седмични карти.
Явно за всички останали наредих любовни карти за седмицата. Само за мен изтеглих възможно най-кофти картите. :57: Да приемем, че съм изсмукала лошото за себе си, за да има за вас хубави карти. :58: Аз и така мога, да се радвам на чуждото щастие.
За теб изтеглих тези карти.
Влюбените Крал пентакли Шестица мечове Костанса, да нямаш любовни дилеми, два избора, два варианта?
Имаш идея за любов или свързване с някой. Искаш да ти е сигурно, уредено, да имаш много възможности пред себе си. Но дали дълбоко в теб няма желание да преминеш към ситуация, в която има повече огън и страст?
Може да имаш предложение за стабилни отношения или такива с мъж, който е по-заземен, по-отговорен, по-мъдър или по-голям от теб. Но на теб ти предстои чувствено пътуване, ще трябва да преминеш през всичките си емоции, за забравиш някои от миналото. Да погледнеш на любовта от нова позиция. Сякаш ти се иска да загърбиш нещо, което е прекалено скучно. И да тръгнеш към човек или връзка, в която има много страст.
Последната карта е Крал жезли.
Подредбата ми се вижда малко дуална. Въпреки Влюбените, сякаш май има колебание, два варианта, двама мъже - по-премерен и по-огнен.
Ти ще кажеш кое от миналото искаш да оставиш.
Хайде, орисвам те на пътуване към щастието. Може да проявиш смелост и кураж в някоя ситуация. Да не си така дипломатична и обрана, да не мислиш за благото на всички, а да потърсиш такова за себе си. :08: