Имам нужда от малко помощ в тълкуването на карти.
Да не навлизам в големи подробности. Приятел на баща ми си продал жилището, сина му живее в друго населено място. Този приятел е болен от рак на панкреаса. Няма къде да отиде, защото трябва да напусне жилището си. Идва при нас. Уж докато сина му намери квартира и го прибере при него. Това в онзи критичен ден ми се случи.
Човекът видимо умира. И според мен сина му няма да го прибере. Та ще умре тук. Няма проблем, някак ми е мъжко, не съм много трогната от този факт - тоест, преживявам го без много емоции.
Изтеглих карти с въпрос - Ще дойде ли Мишо да прибере баща си?
Колелото на съдбата Седмица чаши Висшата жрица Излишно е да казвам, че според мен Мишо няма да дойде. На усет... Днес гост се сафиряса малко, но вчера дружно по съседски търсехме нови и чисти дрехи като за умрял.
Според картите си мисля, че Мишо може да е имал намерение, но се колебае или прекалено много се е разпилял в задължения. И има нещо тайно в ситуацията, нещо нередно...
Последната карта е Осмица жезли. Дали няма да се обади в последен момент, че няма да може да дойде?
Какво да ви кажа...То нямам думи. Мишо ми е любим и си го обичам, луд овен, прилича на моето седмодомие на младини. Те имат сходни карти, но е по-млад. Но ще му тегля един кривак на гърбината, ако се окаже пендел в тази ситуация.
В такива мигове оценява човек хората около себе си. Моите съседи, за които все дрънкам какви са пичове, такова стабилно рамо удрят. Семейство сме и и това е.
За мен наш гост избра да дойде тук да си умре на спокойствие. Уж се надява да оздравее, но вчера не беше много ок.
Всичката ми е супер, та и това на главата. Но ще се оправя. :012: Някак имам прекалено много други важни неща и не мога емоционално да се разклатя точно сега. А и имам силна подкрепа на лекар приятел, който е в абсолютна готовност да влезе в боя, ако положението се влоши. Това ме прави спокойна. Един раков изгледахме, ще изгледаме и друг - това ми е философията. Ако се наложи. Сега е по-различно, претръпнала съм и не ми е толкова лично. Уж се надявам Мишо да дойде утре. Но вътрешно не вярвам. Може да съм повлияла на картите.
Месечните ми карти... Та така. Това предизвикателство се яви малко след като ги изтеглих. Явно бързо подействаха.