Явно трябва някой дзен будист да дойде, щото картите, които дръпнах не са много нормални. При тарото 3 големи аркана -Страшният съд Силата и Кулата. Предлагам да не им се обръща внимание ,може да ги е яд на мен
Иначе някаква мисъл за събития породени, поради карма-независимо от действията ни, може да са изразени от транзит в четвърти дом ,но са били насрочени за решение преди настоящето раждане. Ще се придобие сила от перспективата на вечния безсмъртен дух едва, ако се обърне гледната точка наложена от корените- 4 дом в настоящата инкарнация. Тогава встъпваш във владение на силата, след скок от измамния рай, скок в невидимото -тъмното .Но то не е тъмно-осветено е от мълния :012: Нищо общо с лечителката и мехлемите :17: Първата карта, която погледнах преди да тегля бе по-красноречива 4 меча обърната, която ако приемем за показателна, говори за кpатка необходимост от почивка+усамотение за лечението, след което ще се оправиш .Руните са Вуньо, Отала-обърната и Дагаз -последна. Всичко ще бъде ок, но отала отново кармични проблеми или обърнат рай , наследени проблеми, закостенели възгледи, след което обръщане на гл точка ,ще дойде благодатта на силата, на безсмъртния дух-Дагаз напомня осмица или символа на безкрайността над главата на жената в Силата. Имаш ли сериозни транзити към или в 4дом примерно :012: О :012:тново по темата-първата карта погледната инстинктивно от мен е ИСА-говори за времено ограничаване замръзяване на активността -повече ин, повече релакс за възстановяване на силата. Мисля, че тази Нели ще бъде само изразител на подновените енергии в теб -когато ти победиш в твоята вътрешна битка, ще последва физическо изцеление-може да е Нели може друг но вътрешната работа трябва да я свършиш ти :012: Яяя, колко е лесно да разтягаш локуми и нищо да не казваш, а човека да си тръгне по-объркан от преди да е питал
Айде професионалистките тарористките идвайте да стреляте