Не, не съм във връзка с двама. Иначе комуникация с мъже има, но не любовна. Не резултира в нищо. И, да, има дистанция, физическо разстояние.
Обаче ми стана много смешна тази комбинация - Колесницата и Висшия Жрец. Принцът на бял кон. :57:
Въпроса ти е много объркващ , и дори си мисля че може би реши да ме тестваш, но да ти кажа честно ми се ще наистина да тълкувам по проблеми , а не да съм подигравка.
Не, изобщо не беше с цел тестване, камо ли подигравка със способностите ти. А само три карти изтеглих, за да бъде по-обобщено и да не те натоварвам с голяма подредба. Просто в момента не можах да дефинирам наболял проблем, но зададох два актуални въпроса.
Фрийлансър съм, работя за много и всякакви клиенти. Няма избор между двама клиенти или две различни възможности, поне на този етап. Но съчетавам две различни дейности, плюс две специалности. Така че вярно показват картите – при мен всичко е по 2, по 3. Така съм го разправила, че да не разчитам само на един източник. И никога не спирам да търся допълнителни възможности в професионален план.
Ръководен пост никога не съм заемала, само организаторски позиции. Навремето, когато все още бях наемник. А сега може да се каже, че сама съм си управител. Така че имаш верни попадения. И въпреки, че въпросите ми с тези три карти ти изглеждат объркващи, имаш силна интуиция.