1.Въпрос: Предстои ли ми повишение на работната заплата на работното ми място и кога? (ако е възможно да се каже някакъв период от време)
2.Въпрос: Ще бъде ли успешен онлайн магазинът ми?
3.Въпрос: Какви артикули са подхдящи за продажба в онлайн магазинът ми? Като искам да вмъкна, че съм се насочила разбира се към козметика и хранителни добавки, екологични почистващи препарати, но напоследък се замислям за сексуални стимуланти, тъй като има голямо търсене. Само нямам представа законово дали може и как ще стане. Това, ще го мисля.
4.Въпрос: Добре ли е артикулите за онлайн магазинът ми, да бъдат купувани от чужбина? Имам предвид околните държави от ЕС.
1. За момента не се очертава повишение (до 3 месеца). Шефът ми се вижда отговорен, семеен мъж и малко стиснат. Твоето повишение като че ли е свързано по някакъв вид с печалбата. Може в срок до 3 м. да получиш някакъв бонус, но няма да е много голям. Има напрежение, конфликт, съревнование, конкуренция. Само ти ли работиш във фирмата? Някаква жена се появява, струвам ми се доста странна... В работата си като че ли от теб за момента ще се изисква да си в някаква отбланителна позиция и да защитаваш себе си и нещата, които вършиш.
2. В срок от 3 м. не виждам да го стартираш... Имаш големи надежди и очаквания, в началото е възможно да има някаква задръжка. Нещата, като че ли ще се задействат с разцъфването на маковете. Възможно е на някакво събитие да се запознаеш с определен човек, който да ти е в помощ в този твой бизнес.
3 и 4. Периодът да обмисляш доста ще продължи във времето. Според мен ще комбинираш различни неща, като малка онлайн дрогерия (виж картата Умереността по-долу). Нещата за лечение, като че ли ще вървят повече. Ще има неща и в течна форма и други. Ще се наложи да пробваш с различни неща. Но самият процес ми се вижда тромав, бавен, няма да зивиси изцяла от теб. като че ли е добре да се стремиш към продукти, които ги няма все още тук за продажба. Трябва да се възползвъш от магията на въздуха (близнаци, везни, водолей). Ще се изисква от теб труд, упоритост и постояннство, за да имаш успех в търговската дейност. Не споделяй много намеренията си с непознати. Подкрепа от партньор.
За секс. стимуланти - определено да. Особено такива, които са насочени за мъже (виж Асо жезли)
PS. Ползвах и един нов руски оракул, като съвет - следи основните фази на Луната (на няколко пъти ми излизаше едно и също посалние), по нея ще се ориентираш за евентуални промени...
Успех!
romantica,
Много ти благодаря за отделеното време и знания!
По въпросите:
1.Много точно си описала шефът ми. Като цяло дава пари, но не за заплати, а за стока и никога не съм имала ограничения. Има ми доверие да правя поръчки за нещо, което си заслужава. Иначе работя с един колега, който е нает от шефа ми, тъй като се познава с баща му. И аз съм вдигнала ръце от него-не му се работи и няма как и да го накарам да работи, защото нито аз, нито той имаме длъжностни характеристики. И уж шефа ми беше обещал да ни направи. Жена все още няма тук, търсим си чистачка, може и това да си видяла. А съпругата на шефът ми е собственик на фирмата. Тя е доста емоционална и може и това да е тя, нямам представа. В момента чакаме за разрешително за склад на едро на лекарствени препарати и ще се открие нова фирма. Което може и да доведе до прехвърляне на договорите от едната в другата фирма, трябва да попитам. И така ми се струва, че е възможно да стане това с бонуса или с промяната на заплащането-евентуално. Защитата идва от това, че ако направя някаква минимална и незначителна грешка-става световна война, а когато правя всичко останало +1000% отгоре върху тая работа... нещата не се виждат. Ако не съм аз, никога нямаше да получаваме такива условия от фирмите с които работим и това той го знае много добре. Просто е прекалено горделив, но и аз и така си бием главите
2.Да, наистина нямам време и възможности да стартирам в момента, но обмислям варианта за оформяне на сайта. Съпругът ми много ще ми помага, защото и на него вече не му се работи за някой друг, а той е много добър в комуникацията на английски.
Ще се оглеждам за този познат. Интересно.
3 и 4. Определено имам доста информация за продуктите които се пазаруват онлайн в сферата в която работя.
И да, като един въздушен Асцендент в Близнаци и МЦ,Венера и Луна във Водолей, определено мисля да е нещо, което го няма в България.
Но не мисля да влагам финанси в закупуването на стока и после да се чудя как да я реализирам.
А направо ще си пазарувам от тях онлайн-и един вид ще бъда посредник.
За това, че ще ми е трудно зная. Не се плаша от това. Ако влагам същото време, труд и енергия в този мой бизнес , просто няма да има нужда да работя за някой друг.
За стимулантите-да, разбира се, че мъжката част от населението пазарува повече. И към тях съм се насочила като таргет група.
Искам да вметна, че не успях да те разбера напълно за фазите на Луната- кое да следя?
И за какви промени става въпрос?
Благодаря!