Автор Тема: Да попитаме Таро  (Прочетена 1178454 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
Re: Да попитаме Таро
« Отговор #4740 -: Януари 18, 2025, 05:54:08 am »
Романтика,браво!Претседател на народното събрание е жена.Има сформирано правителство.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4741 -: Януари 18, 2025, 05:22:35 pm »
Романтика,браво!Претседател на народното събрание е жена.Има сформирано правителство.
В хороскопа на 51-вото НС също излиза жена, както и формиране на правителство, а колко ще изкара ще видим, да гласуват бюджета и важните неща, пък после ще му мислим... Юпитер като господар на хороскопа е ретро, тръгва директен след 2 февруари, тогава може да се очаква да потръгнат нещата, а на 10 юни сменя знак, ще е в екзалтация в Рак. Последен аспект на Луната в Риби е секстил с Плутон У11 в 1д. – ще усвоят големите пари от ЕС , затова всъщност се борят помежду си, явно са се разбрали...
https://www.facebook.com/VictoryAstro/posts/pfbid0m3NjUNrY9pVY2n9MSi79ResT9E9QFry8Tg8exSWXk7XE2KJv7uR4uyZC8cfsQj4Sl
« Последна редакция: Януари 18, 2025, 06:49:04 pm от akruks »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #4742 -: Април 07, 2025, 12:00:15 pm »
Имам желание да си проверя картите.

Ако някой има въпрос, може да пише.

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #4743 -: Април 10, 2025, 04:22:26 pm »
Здравей Романтика, благодаря ти за възможността.
Въпросът ми е, ще се развие ли достатъчно добре бизнеса ми в бъдеще?

akruks

• Hero Member
« Отговор #4744 -: Април 10, 2025, 05:39:36 pm »
Имам желание да си проверя картите.

Ако някой има въпрос, може да пише.
Писах онзи ден, но понеже се впуснах в подробности, по-късно изтрих въпроса. А въпросът ми е "Ще запази ли М. жилището, в което живее?"

mimss

• Full Member
  • Публикации: 122
« Отговор #4745 -: Април 11, 2025, 09:36:24 am »
Защо той не предприема нещо сериозно. По картите май май само секс по любовниците и дявола. Трети човек във връзка и предимно колегиално отношение. Моето разочарование по петица чаши. Моля някой да сподели мнение дали съм права :-*
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

romantica

• Hero Member
« Отговор #4746 -: Април 11, 2025, 10:16:15 pm »
Аркус,
Според мен ще запази това, което му се полага. Ще се стигне до някакво споразумение, договорка между 3-ма, въпреки че има скрити, тайни, неясни неща. Но да, мисля, че има приключване и разрешаване на проблема. Възможно е да отнеме по-дълъг период. Някак много дълбоко и тежко се изживява цялата ситуация. Но като че ли след приключване на това М. ще тръгне по нов път. Мисля, че до 3, 4, макс. 8 месеца трябва да се разрешат нещата.

Звездата, Луната, 3 чаши/ 4 пентакли (Уейт)
7 пентакли, Императорът, 8 чаши (78 врати)

valeriana,
До края на годината зададох въпроса, а и това "достатъчно добре" е малко трудно да го определя. Всеки има различни критерии за успех. Имаш конкуренция, с която трябва да се справиш и да проявиш достатъчно упоритост, търпение. Самият бизнес като че ли е някак недостатъчно представен пред обществеността. Имаш някакъв коз пред другите. Въпреки че човек винаги иска още и още, според мен ще си доволна. Вероятно бизнесът е съчетание от няколко дейности или допълваща дейност към други такива. Налага се комбинативност.

5 чаши, Висшата жрица, 7 жезли/ Умереността (Уейт)
4 чаши, Мага, 9 чаши (78 врати)

mimss,
Според мен по картите от картинката човекът е в избор и в зависимост от някого/нещо.
По моите карти, които изтеглих по въпроса ти - защо не действа към теб (без инициали) - има нещо, което не знаеш. Обвързан ли е или семеен? Като че ли там има разпад. Човекът има много вътрешни съпротиви, но и като че ли така му е добре. Мисля, че в тези отношения сте 3-ма. Някой го държи при себе си, защото му е изгодно.

Кулата, Луната, 8 меча (Уейт)
9 чаши, 8 пентаакли, 3 меча (78 врати)

mimss

• Full Member
« Отговор #4747 -: Април 12, 2025, 05:39:05 am »
Трима сме, да. Но не ми се струва там  да има разпад, има остри реплики, ревност от нейна страна, но до разрив, няма да стигнат. Просто аз така мисля. А по картите конкретно към мен дали изпитва по дълбоки емоции  :-*?
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #4748 -: Април 12, 2025, 12:11:14 pm »
Благодаря ти Романтика, мисля че картите ти са обективни 😊

akruks

• Hero Member
« Отговор #4749 -: Април 12, 2025, 02:26:48 pm »
Акрукс,
Според мен ще запази това, което му се полага. Ще се стигне до някакво споразумение, договорка между 3-ма, въпреки че има скрити, тайни, неясни неща. Но да, мисля, че има приключване и разрешаване на проблема. Възможно е да отнеме по-дълъг период. Някак много дълбоко и тежко се изживява цялата ситуация. Но като че ли след приключване на това М. ще тръгне по нов път. Мисля, че до 3, 4, макс. 8 месеца трябва да се разрешат нещата.

Звездата, Луната, 3 чаши/ 4 пентакли (Уейт)
7 пентакли, Императорът, 8 чаши (78 врати)
Благодаря! Засега няма как да дам обратна връзка, действително нещата няма как да станат бързо. И трима са наследниците – М. има брат и сестра от първия брак на баща си, наследяват три жилища в три различни държави.
« Последна редакция: Април 22, 2025, 07:50:16 pm от akruks »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #4750 -: Април 22, 2025, 10:16:17 pm »
Романтика, когато имаш време, метни ми едни карти. ;)
Въпросът ми е свързан с това дали ми предстоят промени в работата- нова или смяна на позицията в сегашната.
Споровете с колежката затихнаха, но не искам да си причинявам още съвместна работа с нея.
Чувствам се като някакъв робот без грам желание за развлечения . Не бях такава преди.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

mimss

• Full Member
« Отговор #4751 -: Април 24, 2025, 12:07:43 pm »
Романтика, ще съм много благодарна, ако попиташ твоите карти и за мен относно работата ми. Много трудно на моменти вървят нещата. Работа на приливи и отливи. Ще запазя ли мястото си? ❤️😘

romantica

• Hero Member
« Отговор #4752 -: Април 30, 2025, 05:46:52 pm »
Момичета, изтеглих ви карти.
Не съм много в кондиция последните дни и не знам дали успях да "хвана" точно енергията. Питах за кратък период от 3 месеца и при двете.

Корея,
Интересно е, че при теб се появява Крал Чаши на първа позиция. Определям го, че това си ти - влезнала си в по-мъжка енергия или че в живота ти има мъж, към който изпитваш сантиментални чувства, но към момента има конфликт между вас. Или просто някой мъж във водна стихия, който е въвлчен по някакъв начин в ситуацията при теб. Ако това си ти, то показва, че много емоционално приемаш нещата, на моменти като че ли губиш баланса, изпадаш в криза. Опитай се доколкото е възможно да подхождаш емоционално интелигентно, не бъди рязка, а по-скоро събирий инфо, ако се появи възможност за обучение - възползвай се
Ситуацията в работата към момента мисля, че е проблемна и конфликтна, може да има спор с някой.
Към момента мисля, че ще запазиш работата си, ще работиш на същото място поне в следващите няколко месеца, но е възможно издигане, повишение, ще получиш някакви пари. Ще получиш помощ и ще си доволна.
Ще дойде предложение и за друга работа.

Крал Ч, Паж М, 6 П/3 П

mimss,
Според мен, ще останеш на същото място в следващите 3 месеца, но си пред важен избор. Може би обмисляш някакво предложение или искаш да тръгнеш в друга посока (може би ще дойде тепърва през лятото). Имаш много вътрешни страхове и бариери, може на моменти да се чувстваш като в капан. Предстои ти важен етап и трансформация. Като че ли чувствената сфера е водеща за момента при теб. Ще получиш новини, които ще повлияят на ситуацията.

8 Ж, Любовниците, 8 М/ Смъртта

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #4753 -: Април 30, 2025, 06:59:14 pm »
Романтика, благодаря ти!
Този крал съм аз, просто приемам твърде емоционално ситуацията и безхаберието на шефа. Едва ли картата представя него, макар в последно време заради протекциите си към въпросната колежка да е на нож с всички ни. Имам чувството, че кара критическата, пъзльовци и интриганти няма как да управляват коя и да в институция.
До септември няма как да мръдна другаде, но ме обнадежди с евентуалното предложение, което изпуснах миналата година.
Права си за издигането, записах се тия дни да карам ПКС.
Благодаря ти!
Като се замисля, наистина съм в конфликт и с единствения мъж, с който поддържах комуникация напоследък.
Та, улучила си на 100 процента картинката при мен.
« Последна редакция: Април 30, 2025, 07:01:44 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

mimss

• Full Member
« Отговор #4754 -: Май 01, 2025, 07:38:19 am »
Романтика, благодаря❤️. Ами за момента нямам нито обмислям нещо друго, нито имам някакво друго предложения, интересно. Ще видим ,ще дам обратна връзка. Мястото на което съм ми харесва, но.. Човек никога не знае, какво му предстои. Дано е за хубаво всичко .