Ок, ще ви кажа - това е колежката, на чийто "акъл" не спирам да се чудя.
На знам дали е човек, който живее вкопчен в миналото - по-скоро не би трябвало, а и астрологично не се потвърждава такава тенденция. Според мен тази жена живее в настоящето и при нея има изключително силно изразена тенденция към задържане на статуквото, нежелание за промяна, динамика, развитие.
По мои наблюдения това е човек, който е доволен от съдбата си или поне външно излъчва голямо самодоволство. В голяма степен е човек, който лежи на стари лаври - може би в това се изразява връзката с миналото, която сте видяли.
6ца чаши може да говори за това, че в момента е доволна от това, което е постигнала - за много жени като нея кулминацията на живота е да имат някаква работа, която да им дава привидна стабилност и принос, макар и несъществен, към семейния бюджет, някакъв мъж до себе си и деца. Наистина в този смисъл ми изглежда напълно доволна от живота си. И е от типа жени, които след като постигнат тази цел, спират да се развиват, започват да тъпчат на едно място. Единственото желание при тях е да запазят статуквото. Тя смята, че
вече се е реализирала и оттук нататък няма какво да постига, не желае да усвоява нови навици, да се учи на нещо.
2ка жезли - тази карта също загатва за човек, който е постигнал това, което е искал. При това без да му е необходимо нещо да променя и той самият да се променя. Живее си в своя малък свят, докато светът навън непрекъснато се променя. Дали се чувства удовлетворен (ако е способен да бъде честен и искрен със себе си) е друг въпрос. Привидно излъчва спокойствие и удовлетвореност, сякаш всичко това я устройва.
5ца пентакли - тази карта също говори за човек, който не желае да променя статуквото, примирил се е с живота си такъв какъвто е, но тук вече е загатната някаква неудовлетвореност, вътрешно безпокойство, макар и не чак дотам осъзнато. Живее в познатата матрица и не се стреми да излезе извън нея, да промени възприятията си. В този смисъл е ограничен.
Това е - в момента, в който теглих тези карти за нея, се опитах максимално се абстрахирам от чувството за антипатия, за да изтегля карти, които да покажат обективна картина.
Тази жена е едно от най-ограничените същества, които някога съм срещала (и това не е само мое мнение). Единственото интелектуално предизвикателство при нея е ежедневно да чете новините в нета и да ги коментира, в този смисъл развитието е спряло на кота нула.
И още нещо важно - по първата карта. Тя наистина най-добре се чувства със семейството си, само за децата си говори. Работата е за отбиване на номера, в офиса стои заради едната заплата, а не защото й се работи или иска да се развива. Намерила е начин и от офиса да си "наглежда" децата и семейството - в пъти повече лични разговори се водят, отколкото служебни. Така че мисля, че първата карта много ясно показва къде е фокусът на нейния живот, какво й носи истинско удовлетворение. И между другото съм на мнение, че макар и да е некадърен служител, като майка се справя много добре.