Рени, много ми хареса статията!
Благодаря ти! Знаеш ли какво стана? Типично като за таро. Трябваше да се видя с много близка приятелка, но не можех да отида на среща, без да си купя някои неща, сред които и картите. Човъркаше ме чак по-скоро да си купя. Купих си, само дето очаквах да са голям формат, но следващите... и отидох. Тя беше затънала в някакви емоции. Слушах я цял час, а в ръцете ми липсва тарото, ей така, искам да го пипам. Извадих го и и казвам, виж какво си купих, а тя се втренчи в картите и замръзна. Само каза, много обичам таро! Оказа се, че разбира повече от мен. Изтегли си, точно каквото трябваше. Много се радвам, че ги сефтосах точно с нея. С нея си говорим за разни мистификации и сме много близки. Пък и вече знам какво да и подаря.
И като се прибрах, ми дойде на акъл, а как го измислих не знам, да ги прочистя на пламъка на свещ. И така направих. Сега си ги душкам, много хубаво миришат, и им се любувам. Чувствам, как ги правя мои като ги държа и разглеждам, усещам си енергията по-силно, сигурно защото много ги харесвам.
Обмислям къде да ги прибера. Започнах нецеленасочено да събирам колоди карти, но не за игра, а съвсем различни неща. Имам едни емоционални карти, които ползвам за психологическа работа, имам едни карти с визуални илюзии и т.н. Сега имам и таро. Почва да става много интересно. Ще ги събера на едно място.
Някой има ли представа, как се ползват едни карти с друидски животни? Това е някакво друго гадаене, картите са изключително красиви. Заинтригува ме това с животните.