Аз поради липса на време не съм теглила карти. Но сега мисля да лентайствам и да вещерствам.
Хепи, изтеглих ти карти по въпроса и аз. Къде получих дежа ву. Май и друг път сме теглили карти за този господин и по смисъл се доближават.
Глупакът Страшният съд Петица жезли Много арканесто, ще е важна среща.
Ще започнете нещо от начало, все едно не е било до момента. И ще усетиш за себе си тръпките на непознатото, еуфорията на очакването. Когато нещо се случва, вървиш в нова посока и си изпълнен с ентусиазъм. Но в тази посока може да не си напълно обективна, да не забелязваш кога си стигнала до ръба и може да пропаднеш. Иначе може и на някакъв концерт да отидете, да се забавляваш, да си като преродена.
Ще дойде момент на осъзнаване и получаване на заслуженото. Може да се върнеш към минали неща, за да ги осъзнаеш, приемеш. И да сложиш ред. Страшният съд в моята колода е с интересна картина - възкръсването на Христос. Така и ти може да си възкръснала след тази среща и пътуване. Ще поискаш да сложиш край на нещо, да затвориш някоя страница.
И ще си готова за нови битки, ще се чувстваш конкурентноспособна. Отново 'в играта'.
В отношенията с този господин може да започнете на чисто, но да си припомните миналото и да решите да затворите страницата. Или да си мерите егото.
Последната карта е Асо жезли.
Аз съм За това пътуване. Ще си преродена и в крайна сметка ще имаш запалена искра за живот в себе си отново.