Оооо, партньорска подредба - когато сте я упражнявали аз не съм й обърнала внимание
Може ли и на мен сега - моята "връзка"/отношение в момента и за някакво време напред с А.
Благодаря предварително
И, Емка, моля те, изкарай кулата от колодата .... тази карта направо ми боде в очите
Хепи, изтеглих ти партньорски карти. На мен ми се виждат хубавички и приятни.
Императорът Асо чаши Деветка пентакли Шестица жезли Хепи е представена от Императорът. Сякаш ти си се стегнала малко повече в тези отношения. Много мислиш и много отговорно ги приемаш. Имаш нужда от малко 'скриване' във високата си кула, за да вземеш решение. Сякаш ти влагаш повечко мъжество, искаш да се покажеш силна и малко независима. Имаш ли дилеми с кое да направиш компромис, Хепи? Но се стремиш към ред, към подреденост, стабилност. Решенията ти са следствие на нуждата от правила и яснота. Не от липса на емоция. По-скоро в теб кипи от емоция, но не го показваш. От някаква гордост.
Господин А. е представен от Асо чаши. При него явно емоциите тепърва ще се развиват. Но е отворен за чувства, емпатиен е, иска му се да обгрижва. Има своите надежди. Може да изразява себе си по-чувствено или да е сетивен към твоето отношение. Сякаш той за момента е по-нежен и не му мисли толкова, а просто се наслаждава на новите емоции. Той иска да има хармония, разбиране, да има любов и щастие. Може да е склонен да ти оставя чувствени бележки/писма. Потопил се е в чувствена благодат. Бих казала, че е малко наивен в добрия смисъл. Или е от хората, които обичат да обичат - отдаден на човеколюбието, способен е на съпричастност. Да попитам - нещо водно из хороскопа му?
В момента връзката ви е представена от Деветка пентакли. Сякаш всеки се е капсуловал в своето си убежище и се наслаждава. Натрупали сте някакви активи, спомени, моменти. И имате нужда от малко уединение. Не и самота. Но време, в което да си починете и да се порадвате на преживяванията, да послушате хубава музика, да се слеете с природата. Ще ви се иска да насърчавате един в друг своите умения, да има сигурност. А съвети от приятели дали получавате? :012: Ако е имало нещо диво в отношенията ви, сякаш е настъпил момент на опитомяване. Жената на картата държи в ръката си сокол.
Бъдещето на връзката ви е представено от Шестица жезли. Заедно на поход и към успех. И признание от околните. Може с фанфари да бъдете представени пред обществото. Някакво пътуване, приключение? Ако е имало моменти на трудности, ще бъдат преодолени. И ще получите награда за усилията си.
Да не забравяме, че под номер 6 в големите аркани са Влюбените. Стори ми се асоциативно. :08: Някой от вас да не чака документ за нещо?
На мен тази подредба ми харесва. Не е любовна в класическия смисъл - страст, силни емоции. Но е по-осъзната, има и своите емоционални подсказки. И желание за повечко стабилност и партньорство в бурите на живота.
Орисвам на хубави моменти с г-н А. :08: :58: