Делфи, недоволството от ситуацията е показано от 4 чаши. Пред себе си имаш възможности, но нещо не те кефят. Аз гледам моите карти и картинки. Някой може да ти предложи друг вариант. Може също да не ти харесва, но сякаш ще е с добри намерения. Задръж егото и желанието да си права. Може да си загърбила човек, а той да е с рицарско сърце. Да не се опитва с хитрост да те спечели някой? По-скоро се върни към стари и работещи модели, традиционни. Не използвай новости. Ти държиш ключ към ситуацията. Да не си разкрила нещо? Да си усетила някаква истина? И да искаш да промениш отношението си към някой човек? Забрави за мииналите неща и потърси хармония. От Хаос към Космос. :58:
Може ли картинките и на твоите карти?
Ема, разбрах нещо, но всъщност не знам каква е истинта зад това, което видях и замалко да обърна гръб на един човек, наистина. Но се спрях и започнах да търся знак, съвет, споделих, хвърлих Таро и малко по малко започнах да се успокоявам.
Ето ги моите карти. Аз ги изтълкувах така - да запазя спокойствие, да имам смелостта да се обърна към себе си и да изчакам, да не предприемам нищо. Да оставя нещата да се развият сами. След това ме чака хармонията и удовлетворението.
Досега наистина не реагирам, не предприемам нищо и усещането ми е, че това е правилния път в момента. Виж и ти, кажи и какво е твоето усещане.
Обръщане навътре Смелостта Пустотата ХармонияПП. Сега се замислям, че може би не трябваше да ви давам моите карти приравнени към класическото Таро, защото все пак това е Дзен, а да ви помоля да ми изтеглите вие карти с въпроса какъв е съвета на Таро към мен в тази ситуация. Ако някой има време, нека ми изтегли. Ще съм много благодарна. :58: