Ще е интересно, ако и друг се включи. Просто да видим дали той е толкова силен, че да влияе на различни хора. Като обърква картите.
Аз по тези изпаднали карти бих казала, че е много властна личност. Здраво държи идеите си и има кураж да се бори за тях. Виж какви големи рога има този изпаднал Император. Изпадналите карти не са случайни и никога не са били. Те просто излетяха, искаха да се покажат.
А Страшният съд - явно има идеята за някакъв просветител, водач. Човек би казал, че иска да е духовен водач. Хем да е първи - преборил се по овенски, хем и да отсъжда - страшен съд.
В Двойка чаши виждам лееекоо противоречие. Може би го виждам сега и засега, просто асоциация. За миг си помислих, че кафявата фигура е женска и държи някакви блага - чашата, които дава на другата фигура. Но после реших, че и двете са женски - има тук някакво лесбийство странно. :85: Та спрях да дълбая в историята, че кой знае каква още простотия ще ми изникне като идея.
Но явно в нещо са се допълнили - за добро или лошо. Може да не е любов, да е съюз. И да е осъзнат и за двамата по някакъв си техен извратен начин.
Шестица чаши ми прозвуча като Алиса в страната на чудесата.
"Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята."Тук малко нещата са ми... нищо не е както изглежда. С тези негови способности... И всички сме доволно луди, та няма лошо и той да си е луд по свой начин.
Абе, не е нещо нормално, но пък за него си е нормално. Не мога да определя какво точно му е странното в тази карта. Момиченце налива чай на играчки. А отзад женска фигура, която ми е леко призрачна. Заради това допускам да има видения и да има свой странен свят.
А картите за отношението му към теб ме поизненадаха.
С тази Колесница... Но пък Висшият жрец иска да има подреждане. Може в намерението си да те насърчава или да предлага помощ, да има идеята, че ще ти даде нова посока в живота и ще ти го подреди.
Друг въпрос колко ще ти е полезно.
Но първо си помислих, че ще иска да черпи знания от теб. И може би нещо съвместно да направите.
Да, картите са красиви. Shadowscapes Tarot - много интуитивни някак. Много фини карти.
Хванала ме е дислексията в писането в последно време. Да не се впечатляваме, ако разменям букви. Така и си ги чета, не си намирам кусурите, не ги виждам. Ще ми мине скоро.