Все пак се изкуших да дръпна карти и аз, правя го по изключение предвид преобладаващата ми заетост. Ще помоля в близките дни повече никой да не ми се нарежда на опашката за гледане. Благодаря за вниманието.
Въпросната "ограбена" девойка е представена от
Шестица жезли, обърната. Тази карта загатва, че има някакво преекспониране тук, ситуацията е режисирана, хвърляне на прах в очите. И аргументите ѝ не са чак толкова непоклатими, ако се стигне до кръстосан разпит в полицията или каквато процедура се прилага там. Много бързо могат да ѝ свалят гарда – увереността в това, което казва, при нея е само привидна. Блъф и театрална поза.
Къде е телефонът – хм, падна се
Император, обърнат. Тази карта хич не ми се връзва с Веско като потенциален крадец. По-скоро може да поставя въпроса дали изобщо е имало телефон, реално съществуващ или реално откраднат. И кой се разпорежда с тази джаджа. Не ми се вижда да е на нейно име даже или като вещ, с която тя да е свободна да се разпорежда. Мътна ми е тази карта, не мога да навържа нещата. Да не е в някоя заложна къща?
Какъв е смисълът на цялата ситуация –
Паж чаши, обърнат. Тук виждам послание, лично за Весо. От една страна картата говори за емоции, които са преходни, скоротечни, бързо ще отмине. Но по-задълбоченото тълкуване на тази карта е свързано с образа на човек /млад мъж/, който се затруднява да си отстоява правата, има тенденция към ескапизъм, реакции на обидено дете, неувереност, ранимост.... Весо, вади бухалката! Тази ситуация може да си се явява като своеобразно изпитание за емоционалната ти стабилност. Постарай се да си изчистиш съзнанието от ненужни емоции, мисли по-трезво и обективно. Също така картата може да загатва и за това /в обърнато положение/, че в резултат на по-интензивни изживявания се е образувал "пробив" в емоционалното ти тяло, говорим за фини енергии. И има тенденция да привличаш различни "паразити" във вид на неприятни хора и ситуации, които допълнително те изсмукват, емоционално и енергийно. Имаш нужда от възстановяване на вътрешния баланс. Помисли за това!
Последната карта е за това как ще завърши цялата епопея в полицията –
Крал монети, обърнат. Хм, само обърнати карти. Като цяло бих казала, че вероятно ще остане неприятно усещане след контакта с полицейските служители, с полъх на меркантилност и корумпираност. Вероятно и те работят колкото да отбият номера и искат по бързата процедура да приключат с производството, без необходимата мотивация. Може да останеш и с впечатление, че се опитват да се "спазарят" с теб, за да изкопчат и скалъпят някакво признание. Не се поддавай на това влияние. Но самата ситуация е представена като безплодна, без по-нататъшно развитие.
Да, според мен финансов мотив има, вероятно от страна на жалбоподателката. Тази карта говори за алчност, за желание човек да се обогати за чужда сметка, да изкара парички от чужд джоб. И като цяло тази карта, която е обърната, е символ на корумпирана и цинична корпоративна или институционална среда. В крайна сметка може да ти остане такъв вкус в устата. Но не виждам достатъчно указания колелото да се завърти и да ти докарат някоя сериозна бела на главата. Според мен ситуацията няма потенциал за развитие. Приеми я като опитност, било то и неприятна. И помисли с какво предизвикваш такива злостни и несправедливи атаки отвън, говорим за вътрешната ти нагласа и състояние.
Реших да дръпна още една карта, уточняваща, завършваща –
Колесницата. Нейното послание е "Късметът се усмихва на смелите". Това е "бърза" карта – според мен е още едно потвърждение, че ситуацията няма да се проточи дълго във времето.
"Разрушавайки препятствията, унищожаваш всички свои врагове и всички твои желания се сбъдват, ако подхождаш към бъдещето със смелост, въоръжен с осъзнаване на своята правота." /пробвай, при мен дава резултат!
/
Успех!