К'ви хейтъри, ма? Просто ти казваме, че си безполезна - то това е факт, не е заради хейта. От умрелите ти карти за септември също си личи, че и в реалния живот също те мързи да дишаш и да свършиш каквото и да е било полезно.
Безполезен е този коментар и подобните му... Милки е дългогодишна водеща по националното радио, гледа си болното дете и това, че като всеки човек мечтае за нещо хубаво да се случи, макар за кратко, не я прави лоша, ама в никакъв случай!
Лош човек е този, който наскоро ми изпрати тези имейли (от русенско IP)
Цитирам само малка част от тях:
ЗАМИСЛИ СЕ , ЗАЩО ТОЧНО СЕГА СЕ СЛУЧВА ТОЧНО НА ТЕБ , ТОЧНО МАЛКО СЛЕД КАТО СИ СИ ОТКРИЛА СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСБУК!!!
ИЗВИНИ МИ СЕ ЗА ТОВА ЧЕ ЗАКЛЕЙМИ ЕДИН ЧОВЕК НЕПРИЧИНИЛ НИКОМУ ЗЛО ...
ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ДОВЪРША!!!!
В КОСТИТЕ НА МАЙКА СИ , НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯ ДО ГРОБ, ГОДИНА И ПОЛОВИНА МИСЛЕХ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ , СЕГА ТЕ НАМЕРИХ ИЗВИНИ МИ СЕ И ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕНО !!!
АКО ИМАШ ДОБЛЕСТ , АКО ИМАШ ЧЕСТ И СИ ИСТИНСКИ АСТРОЛОГ, ПРИНЗНАЙ СИ ГРЕШКАТА И ПРОУМЕЙ ДЪЛБОЧИНАТА НА ЖИВОТА И НЕГОВАТА ТАЙНА -НИЩО, НИЩО, АМА НИЩО В ТОЗИ СВЯТ НЕ ОСТАВА ЗАБРАВЕНО И СКРИТО!!!!!!!!!!!
От второто писмо, което е придружено със снимка на гробища:
Я МИ КАЖИ, ЗАЩО СИ НАПЪЛНЯЛА ТОЛКОВА ... ДЕПРЕСИЯ ...СМЪРТ НА БЛИЗЪК ЧОВЕК ... ТОВА ЛИ ТЕ ОТВОРИ ЗА ДУХОВНОТО И СМЯТАШ , ЧЕ СЪС ХАЙКУ ПОЕМИ ЗА МЪРТВИЯТ ТИ ЛЮБОВНИК ЩЕ ГО ВЪРНЕШ И ТОЙ ТЕ ЧАКА С БУКЕТ В РЪКА В РАЯ ??
НЕКА ТИ КАЖА НЕЩО - ТЕБ , МОЙТО МОМИЧЕ ТЕ Е СТРАХ ОТ СМЪРТТА ...ТОЛКОВА МНОГО , ЧЕ ВЪРХУ МЕН ИЗЛИВАШ СОБСТВЕНАТА СИ ГЛЪЧ И НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ... ЧОВЕК, КОИТО БЯГА В ЛОНОТО НА ,,ВСИЧКИ ДА СЕ ОБИЧАМЕ, ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ТЕ ПОБОДНИ'' И ЗАКЛЕЙМЯВА ДРУГИТЕ ХОРА КАТО МЕН - ЧЕ ИМАМ ЖАЖДА ЗА МЪСТ И ЗЛОБА - ТОЧНО ТАКЪВ ЧОВЕК КАТО ТЕБ В КРАЙНА СМЕТКА БЯГАЙКИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ОГЛЕДАЛО ( Т. Е МЕН И ТОВА КОЕТО ТИ ВИДЯ ЧРЕЗ НАПИСАНОТО ОТ МЕН КАК СЪМ СЕ ПОЧУВСТВАЛ ОТ ТЕБ), Е ЖЕРТВА И В КРАЙНА СМЕТКА ТОЧНО ТОВА ОТ КОЕТО ТОЛКОВА ВИЖДА В ДРУГИТЕ ХОРА И БЯГА ОТ ТОВА - А ИМЕННО - ТИ СИ ЕДНА ЗЛОБНА , СТАРА , ИЗПЪЛНЕНА С ВЕХТИ СПОМЕНИ ОТ ОТМИНАЛАТА СИ МЛАДОСТ ЛЕЛКА, КОЯТО Е ЗАГУБИЛА МЪЖЪТ СИ И ПО НЕЛЕПИ СТЕЧЕНИЯ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА РЕШАВА ДА ПРОПОВЯДВА МЪДРОСТ И СВЕТЛИНА МИСЛЕЙКИ СИ , ЧЕ ШИБАНИЯТ И МЪЖ Е БИЛ НЕЩО - НЕКИ ТИ КАЖА , ЖЕНО ЧЕ ТИ СЕРЕШ И ПИКАЕШ... ЧЕ ТИ СМЪРДИШ КАТО ВСИЧКИ ХОРА И КАТО ВСИЧКИ СИ ПОЛЯРНА И ОЩЕ ОТ САМОТО СИ НАЧАЛО НА ЖИВОТА ВЪРШИШ АПРИОРИ ПОЛЯРНИ НЕЩА - Т.Е ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ПЪЛНИШ КЕНЕФА С МИРИЗЛИВИ ЛАЙНА КАТО МЕН И АЙДЕ ДА НЕ ГОВОРИШ ЗА ОМРАЗА И ЗЛОБА, ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА СИ ТИ
част от трето писмо, в което пак рови мъжа ми (Господ да го пази!!)
ЗАЩОТО НЯМАШ ПОЗНАНИЕ ЗА НИЩО ОТВЪД СОБСТВЕНОТО СИ ГНУСНО И МАЗНО ТЯЛО , ПО КОЕТО ЯСНО СИ ЛИЧНИ КАКВА ТИ Е ДУШАТА - ИЗПЪЛНЕНА СЪС ЗАКОСТЕНЯЛОСТ И ЗАЦИКЛИЛА НА ЕДНО МЯСТО !!!
ПАК ГО КАЗВАМ, - ЩЕ ТЕ ДОВЪРША !!!
ЩЕ ТЕ ДОВЪРША , ЩЕ ТИ УНИЩОЖА ШИБАНАТА КАРИЕРА НА АСТРОЛОГ!!!
НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С АСТРОЛОГИЯ , ЗАЩОТО СИ НЕУДАЧНИК И ИЗМАМНИК !!!!
АЙДЕ ДА ВИДИМ, КОЙ КОГО - А ДАНО НА ШИБАНИЯТ ТИ МЪЖ МУ ИЗГНИЯТ ШИБАНИТЕ КОСТИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ТА ДА МУ ЗАЕМЕШ МЯСТОТО , шарлатанка такава !!!
Каква е тази твоя мерзост бе
? нямаш ли срам
Следващо писмо:
Искам да получа циганско вдъхновение от теб ... моля пиши много астроджипси анализи, на тема как да влезнем в гробищата ... не мога да не отрека , че изпитвам силно влечение към гробовете, които са засадени с костите на починалите грешници ...на тези грешници аз редовни им мия зъбите и досущ като Сатрун им пазя костите да не ми един акрукс да дойде и да им вземе златните пломби ... имам мечта .. тази мечта е скрита и тайна .. тя е от подземието на наказанието ...искам да падна в гроба на наказанието, където ще изпитвам мъки вовеки веков , но най-вече искам да бъда в дълбините на твоето ...мазе...в това мазе аз ще те заключа и ще използвам щипки ..тези щипци не са случайни ..те са апотеоза на зърнената закуска нескуик, която ще ти давам докато ти закачвам щипки на зърната , а ти папкаш сладко от кръглите шоколадови топченца с овална форма ... тази форма е на сладостта ..искам в мазето да изпитваме сладост акрукс ... тя е за нас и в нас ... аз ще бъда твоята папи, ти моят хокрукс акрукс..аз знам , че искаш внимание...то ще бъде гарнирано с филийте намазани с маргарин от множеството изядени филий на твоите деца в задният двор ... искам да сме отзад акрукс ... аз ще те намажа с маргарин а ти ще ми даваш 50 ст., за всеки един заден отвор .. искам да сме в задният двор на гробището и да паднем заедно ...В ЗАДНИЯТ ДВОР КАЗАХ!!!
Има и още... И всички тези писма получих в деня, когато излезе рекламното видео на Арома, в което участвам. После нямало хейтъри тук, да бе да