За любов би трябвало да покажат някой, който харесваш и с който нещата са в началото, но все още няма да са се стабилизирали. Може да има джиджибиджи, обаче през август все още няма да са стабилни тези отношения. Но това не означава че няма да има развитие по-нататък.
За работа би трябвало да показва че има проект върху който работиш и ще жънеш успехи, а този проект те прави истински щастлива. Има какво да се работи, има какво да се случва и всичко изглежда позитивно.
Генерално аз бих казала че този месец ще е изпълнен с радости, срещи с приятели и много случващи се неща. А бе хубав месец.
Незнам на какво си цепила, а и генералните въпроси с Таро са малко пързалка, така че няма да е лошо да питаш конкретно за любов ли, за пари ли, за емоции ли ...
Ама ще видим. Не са лоши картите. Но само да ти кажа че Асо Пентакли, ако очакваш че за любов е силна карта - не е ! Тя показва ще се случват неща, но те не са достатъчно добре стъпили на основа, а и не създават основа. Основа създава Паж Пентакли, ако след това му се даде шанс за развитие. А Кралицата Пентакли е вече създадена връзка на стабилни основи, която трудно се разбутва. Та така. Успех !
Да дам обратна връзка за отминалия месец.Оказа се права ,месецът беше изпълнен със срещи с приятели,забавления и пътешествия.В последният момент се реших на една почивка в чужбина и после на една в бг.Общо взето месец изпълнен с отмора и приятни преживявания.
А днес си изтеглих следните карти
Първият въпрос е ,дали даден човек ще ме потърси.С него се събирахме и разделяхме много пъти и честно казано му загубих доверие ,но имам някакво странно чувство ,че отново ще ме потърси и ме е страх да не се поддам отново на сладките му приказки.
9 ЖЕЗЛИ АСО ЖЕЗЛИ ИМПЕРАТРИЦА
Първата карта много точно описва моя страх и недоверие.С последна карта Императрица е много вероятно да ме потърси и явно ще остана доволна от чутото
Вторият въпрос е отново свързан с въпросния човек,дали ще подновим отношенията си
9 ЖЕЗЛИ КОЛЕСНИЦА РИЦАР МЕЧ
И отново 9 жезли на първа позиция ,с рицар Меч накрая си мисля ,че това няма да стане и даже си мисля ,че ще приключим окончателно всяка комуникация.
Ще се радвам да чуя и странично мнение ,защото съм начинаеща с картите :17: