Благодаря ти за обратната връзка!
Напиши въпросите, които те вълнуват. Когато получа вдъхновение ще ти отговоря
romantica,
Мисля, че вече съм готова да си задам въпросите.
То мина доста време, но предпочитам да си ги избистря в главата, отколкото да стрелям на посоки.
1. Ще напусна ли настоящото си работно място? И в какъв период от време ще се случи това?
2. Ще ми се обадят ли от фирмата в която кадидатствах преди месец (11.04 първо, 12.04 второ и на 14.04 трето интервю), за да ми предложат позицията която ми обещаха?
3. На новото работно място, ще получавам ли договорената заплата?
4. В какви взаимоотношения и среда, ще бъда на новото работно място?
Малко информация да дам, за да те насоча.
Както бях споменала, на настоящото ми работно място не съм удовлетворена от заплащането и от отношението на шефа ми.
Ти беше казала, че нито ще получа бонус, нито повишение. На всичкото отгоре пък ми заяви в петък на 8.05, че нямало да взима нито човек за склада, нито шофьор.
Това автоматично означава, че нещата ще продължат в този дух. Скарахме се тогава, защото на мен ми кипна (направи забележка, защо не е пускана прахосмукачка, че сме били чакали него! Тук, ще се въздържа от коментар.) и му казах, че не мога да върша всичко и най-вече това, което не е мое задължение. Заплаши ме, че ми пише "Длъжностна характеристика"... Направо ме мога да повярвам, че доживях.. Аз пък му отвърнах, че трябва да отговаря на обявата по която съм кадидатствала.
И след това, обърна нещата и вика "Поставете се на мое място", дрън, дрън, дрън.
Общо взето тук нещата не вървят, защото просто си трябват хора, които да работят по предназначение, а не по задължение.
Много ти благодаря и разбира се, че ще дам обратна връзка, когато има събития.
P.S. сайта все още не съм го почнала. Много работа имаме покрай ремонта на апартамента, но се надявам скоро да седна.