Здравей Романтика,
Бих искала да попитам два въпроса за двама различни мъже, нямам връзка с нито един от двамата.
Какви са намеренията на А към мен или какво иска той от мен?
Ще имам ли връзка с Диян до края на 2022г?
Благодаря ти много.
Здравей! Изтеглих карти, но имай предвид, че не съм профи таролог!
По 1 въпрос:
В тези отношения, като че ли има някаква зависимост или биха се развили на такава основа (секс, пари). Струва ми се, че познанството е било неочаквано, вероятно в работна среда или в обща компания. Има някаква разлика между теб и А (години, статус). Има и неясни неща помежду ви. Като че ли би искала да имаш по-близки и сериозни отношения с този човек, май мечтаеш тайно за него?
На този етап ми се струва трудно, има пречки. Ако прецениш, че си заслужава дай време и следвай знаците.
По 2 въпрос:
Тук като че ли е настъпил някакъв неочакван край между вас. Необходимо е време да възстановите баланса помежду ви. Срещата между вас е била много трансфомираща и не случайна, и за двете страни. Има усещане за сродни души. Но и тук като че ли има някаква разлика и фактори, които са пречка. Някой крие нещо. Има желание за среща и получаване на подарък. До края на тази година ще разберреш важна информация, но като че ли по-сериозни отношения се очертават през следващата. Необходимо е време.
Успех! Ще съм благодарна на обратна връзка!
Romantica
Изумителна си! Много точно си напипала нещата, аз самата имам таро, но уви не успявам никак добре да навържа картите в комбинации, а знам доста добре значенията им и уж взаимодействията им една с друга. Някак не ми говорят и не ми разказват истории.
По първия въпрос, с човека работим в една компания но в различни населени места. Запознанството обаче беше неочаквано, както и комуникацията след това. Дори сега гледам картите ти и още не мога да разбера как си видяла, че наистина има пречки като годинките(4 в моя полза). По дявола и пентаклите предполагам зависимост и обвързаност някаква(дължаща се на по-големия ми опит, взаимната помощ, която си указваме на работа и разбира се секса...) Моите задръжки в тези отношения са доста повече от неговите обаче, а може и да се заблуждавам...
А по втория въпрос.... Той е всичко, което искам, но и той е човека, който има задръжки(работа, проблеми, години и какво ли още не) Комуникацията ни спира внезапно и то за дълъг период от време, което доста ме измъчваше, задавала съм въпроси към картите си като "Какво не харесва той в мен?" Защо Диян спря да търси контакт с мен?" и пр. Разбира се, това си е висша форма на мазохизъм...