Автор Тема: Да попитаме Таро  (Прочетена 1170385 пъти)

silince

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 55
Re: Да попитаме Таро
« Отговор #4695 -: Април 25, 2023, 07:52:56 pm »
Аз съм с буквата Е,той е с буквата М.Ще въм ви много благодарна,просто ми дойде като гръм от ясно небе и не знам заслужава ли си и дали има надежда за нас.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1941
« Отговор #4696 -: Април 26, 2023, 04:00:18 pm »
Аз съм с буквата Е,той е с буквата М.Ще въм ви много благодарна,просто ми дойде като гръм от ясно небе и не знам заслужава ли си и дали има надежда за нас.

Зададох 2 въпроса към Таро картите и Оракулите:
1. Каква е причината за раздялата помежду ви?
2. Как ще се развият отношенията между вас в следващите 3 месеца?

По #1, раздялата е била много неочаквана. Като че ли основната причина тук е около това как човек възприема и показва любовта. Има някакво неразбиране между вас и явно е решил да се оттегли. Възможно е партньорът ви да е насочил усилията в друга посока. Нещо е скрито.

По #2, в следващите 3 месеца е възможно да има среща/разговор. Вероятно вие ще го инициирате. Има неща, които не знаете и ако не желаете единствено физически контакт трябва да бъдете внимателна и предпазлива. Ще разберете нещо важно за другия човек, нещо което досега като че ли не сте забелязвали. Вероятно ще го следите, наблюдавате. Вие сте по-заинтересовата страна. Предстои важен период за тази връзка в следващите месеци. Използвайте времето си пълноценно като работите, развивате себе си, творите. Не се затваряйте в себе си, заедно с емоциите, които изпитвате.

Късмет!

silince

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #4697 -: Април 26, 2023, 07:02:55 pm »
Много благодаря,ще се опитам да последвам съвета ви.Наистина беше неочаквана раздялатс  и се разминаваме в представите си за съвместен живот,а може би и за любовта като цяло.Може би както сте написали вие ще ми се изясни с времето и нещата които са останали премълчани,защото и аз имам чувството че премълчава нещо,но на този е там не знам какво е то.

Allure

• Newbie
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #4698 -: Април 30, 2023, 08:10:21 am »
Здравейте!Обича ли ме М?Аз съм с буквата Р. Харесваме се. Има привличане, но сме обвързани и не виждам бъдеще, но ме интересува има ли чувства. Благодаря ви за отговора.

missmkn

• Newbie
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #4699 -: Май 01, 2023, 11:05:54 pm »
Здравейте, Романтика! Аз съм с буквата М, той с буквата К и искам да ви попитам той ще избере ли мен и ще ме покани ли на среща най-накрая? Благодаря! 🩷

missmkn

• Newbie
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #4700 -: Май 18, 2023, 07:41:15 pm »
Ще ми помогнете ли в тълкуването на картите?

Попитах картите дали момчето, които харесвам има чувства към едно момиче и излязоха картите:

десятка мечове, паж мечове, двойка мечове
дяволът, крал мечове, осмица жезли отдолу..Не е добре това, нали? 🙁

Попитам и дали иска да е с нея и излязоха:
крал жезли, звездата, висшата жрица и седмица жезли..
Благодаря предварително!

romantica

• Hero Member
« Отговор #4701 -: Май 19, 2023, 12:15:08 pm »
missmkn,

Цитат
дали момчето, които харесвам има чувства към едно момиче - десятка мечове, паж мечове, двойка мечове
дяволът, крал мечове, осмица жезли отдолу..
Не знам каква подредба сте правили, но по тези карти вероятно има спор, конфликт. Някой е предал другия, неочаквано. Тези хора разделени ли са? Има желание за физически взаимоотношения от страна на мъжа, вероятно.

Цитат
дали иска да е с нея - крал жезли, звездата, висшата жрица и седмица жезли..
Мечтана, тайна и желана жена е тук. Има и доста трудности. Но едно е да искаш, друго е да го направиш.

Поне така мисля аз по тези карти.

Allure

• Newbie
  • *
« Отговор #4702 -: Май 19, 2023, 03:32:53 pm »
Здравейте, Романтика. Бихте ли била така добра да погледнете и моя пост, когато Ви е удобно? И аз съм романтично настроена, уви, а и нямам карти, пък и да имах, не бих могла да се справя с тълкуванията. Въпросът ми е: Обича ли ме МА (първите две букви от името са)?Моите първи две са РА. Ще съм благодарна да чуя мнението Ви. Поздрави!

Allure

• Newbie
  • *
« Отговор #4703 -: Май 29, 2023, 04:15:42 pm »
Здравейте!Виждам, че активността във форума е ниска и разбирам също така, че всички отговори са и на добра воля. 😊Тъй като обаче зададох въпрос преди месец и все още няма отговор, а забелязах, че постът след моя е получил отговор, се чудя дали има проблем с моя, в смисъл да не би да нарушавам някакви правила във форума и т.н. Ще съм благодарна да чуя мнение. Хубав ден на всички!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4704 -: Май 29, 2023, 04:33:44 pm »
Здравейте!Виждам, че активността във форума е ниска и разбирам също така, че всички отговори са и на добра воля. 😊Тъй като обаче зададох въпрос преди месец и все още няма отговор, а забелязах, че постът след моя е получил отговор, се чудя дали има проблем с моя, в смисъл да не би да нарушавам някакви правила във форума и т.н. Ще съм благодарна да чуя мнение. Хубав ден на всички!
Въпросът е риторичен, сама сте си отговорили във формулировката, как разбирате, че всички отговори са на добра воля. Отговорихме ви в темата за любовни хорари, какво повече очаквате от форум с ниска активност? По мои наблюдения, дали с карти, с нумерология или с астрология, прогнозите се припокриват.
И какво значение има, дали МА обича РА, след като последната обича мъжа си и никога няма да го напусне? Ако е само за флирта, не е задължително да има чувства, пеперуди в стомаха и подобни идиотии, стигат два презерватива  ;D

romantica

• Hero Member
« Отговор #4705 -: Май 29, 2023, 08:53:10 pm »
Здравейте, Романтика. Бихте ли била така добра да погледнете и моя пост, когато Ви е удобно? И аз съм романтично настроена, уви, а и нямам карти, пък и да имах, не бих могла да се справя с тълкуванията. Въпросът ми е: Обича ли ме МА (първите две букви от името са)?Моите първи две са РА. Ще съм благодарна да чуя мнението Ви. Поздрави!

Здравейте, Allure!
Не Ви отговорих, защото всъщност не съм добра. Имах вътрешна съпротива да Ви изтегля карти, прочитайки въпроса, който сте пуснали и в темата "Любовни хорари". Да, знам, че звучи субективно. Съжалявам!
Има и други потребители освен мен, които ползват Таро карти, и дано да се включат по Вашия казус.

Allure

• Newbie
  • *
« Отговор #4706 -: Май 29, 2023, 10:08:53 pm »
Romantika, благодаря Ви за отговора. Разбирам напълно. Не бих искала да си превръщам в някаква досадница, а и не знаех, че различните гадания си припокриват. В темата за хорарите няколко потребители изказаха мнение и общо взето нямаше единодушие и затова реших да запитам и тук. Благодаря Ви за отговора още веднъж. Относно горния коментар с презервативите, разбирам хумора,  ама наистина съм в кофти положение и не искам да принизявам нещата до единия му секс. Човекът, за когото питам, се отнася с голямо внимание, нежност и уважение към мен. Интересува ме има ли обич и чувства. Химия има. Това гж усещам. Благодаря още веднъж.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1301
« Отговор #4707 -: Май 30, 2023, 05:14:30 am »
Заинтригувана от упоритото питане, върнах лентата до 01.04 и видях хорара. Говорите за нежност, внимание... Опитът ми, личен и по наблюдение, показва, че многото и упорито питане е индикатор, че всъщност ситуацията не е ок.
В хорара ясно се вижда съпругата и неговото отношение само и единствено към нея. Тя е кралицата и няма да мръдне от това място. Това може да е и трета жена, разбира се, но не сте Вие. Говорите за чувства, по хорара интересът е сексуален от Ваша страна. От негова не. Неговият секс си е на място, Вашият куца. Като цяло той е описан много добре в хорара, в силна позиция, всичко му е на място, на трон или в управление. Той е при себе си, Вие сте при него.
Впрочем Вие ще избягате от него, ще се отделите, осъзнаете, това ясно се вижда. Това е добре за Вас.

Allure

• Newbie
  • *
« Отговор #4708 -: Май 30, 2023, 09:49:23 am »
Люба, благодаря сърдечно за включването. Прочетох написаното няколко пъти. Приемам го. Реално съм питала веднъж в хорарната тема и впоследствие веднъж тук. Ако това е упорито питане, наистина съжалявам. Моето объркване идва от неща като например писане на хахо-хихи - съобщения посред нощ, търсене на моята компания, споделяне на лични неща, емоционални преживявания от негова страна и т.н. В крайна сметка човек би трябвало да си седи ппи кралицата в малките часове на деня и да търси нейната подкрепа и мнение в такива моменти, нали така? Благодаря Ви още веднъж за милото включване. 

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4709 -: Юли 03, 2023, 04:13:38 pm »
Може ли някой да ми изтегли карти на въпроса: Жив ли е брат ми Стефан?