Аркус,
Според мен ще запази това, което му се полага. Ще се стигне до някакво споразумение, договорка между 3-ма, въпреки че има скрити, тайни, неясни неща. Но да, мисля, че има приключване и разрешаване на проблема. Възможно е да отнеме по-дълъг период. Някак много дълбоко и тежко се изживява цялата ситуация. Но като че ли след приключване на това М. ще тръгне по нов път. Мисля, че до 3, 4, макс. 8 месеца трябва да се разрешат нещата.
Звездата, Луната, 3 чаши/ 4 пентакли (Уейт)
7 пентакли, Императорът, 8 чаши (78 врати)
valeriana,
До края на годината зададох въпроса, а и това "достатъчно добре" е малко трудно да го определя. Всеки има различни критерии за успех. Имаш конкуренция, с която трябва да се справиш и да проявиш достатъчно упоритост, търпение. Самият бизнес като че ли е някак недостатъчно представен пред обществеността. Имаш някакъв коз пред другите. Въпреки че човек винаги иска още и още, според мен ще си доволна. Вероятно бизнесът е съчетание от няколко дейности или допълваща дейност към други такива. Налага се комбинативност.
5 чаши, Висшата жрица, 7 жезли/ Умереността (Уейт)
4 чаши, Мага, 9 чаши (78 врати)
mimss,
Според мен по картите от картинката човекът е в избор и в зависимост от някого/нещо.
По моите карти, които изтеглих по въпроса ти - защо не действа към теб (без инициали) - има нещо, което не знаеш. Обвързан ли е или семеен? Като че ли там има разпад. Човекът има много вътрешни съпротиви, но и като че ли така му е добре. Мисля, че в тези отношения сте 3-ма. Някой го държи при себе си, защото му е изгодно.
Кулата, Луната, 8 меча (Уейт)
9 чаши, 8 пентаакли, 3 меча (78 врати)