Автор Тема: Да попитаме Таро  (Прочетена 1170412 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
Re: Да попитаме Таро
« Отговор #4740 -: Януари 18, 2025, 05:54:08 am »
Романтика,браво!Претседател на народното събрание е жена.Има сформирано правителство.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4741 -: Януари 18, 2025, 05:22:35 pm »
Романтика,браво!Претседател на народното събрание е жена.Има сформирано правителство.
В хороскопа на 51-вото НС също излиза жена, както и формиране на правителство, а колко ще изкара ще видим, да гласуват бюджета и важните неща, пък после ще му мислим... Юпитер като господар на хороскопа е ретро, тръгва директен след 2 февруари, тогава може да се очаква да потръгнат нещата, а на 10 юни сменя знак, ще е в екзалтация в Рак. Последен аспект на Луната в Риби е секстил с Плутон У11 в 1д. – ще усвоят големите пари от ЕС , затова всъщност се борят помежду си, явно са се разбрали...
https://www.facebook.com/VictoryAstro/posts/pfbid0m3NjUNrY9pVY2n9MSi79ResT9E9QFry8Tg8exSWXk7XE2KJv7uR4uyZC8cfsQj4Sl
« Последна редакция: Януари 18, 2025, 06:49:04 pm от akruks »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1941
« Отговор #4742 -: Април 07, 2025, 12:00:15 pm »
Имам желание да си проверя картите.

Ако някой има въпрос, може да пише.

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #4743 -: Април 10, 2025, 04:22:26 pm »
Здравей Романтика, благодаря ти за възможността.
Въпросът ми е, ще се развие ли достатъчно добре бизнеса ми в бъдеще?

akruks

• Hero Member
« Отговор #4744 -: Април 10, 2025, 05:39:36 pm »
Имам желание да си проверя картите.

Ако някой има въпрос, може да пише.
Писах онзи ден, но понеже се впуснах в подробности, по-късно изтрих въпроса. А въпросът ми е "Ще запази ли М. жилището, в което живее?"

mimss

• Full Member
  • Публикации: 120
« Отговор #4745 -: Април 11, 2025, 09:36:24 am »
Защо той не предприема нещо сериозно. По картите май май само секс по любовниците и дявола. Трети човек във връзка и предимно колегиално отношение. Моето разочарование по петица чаши. Моля някой да сподели мнение дали съм права :-*
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1941
« Отговор #4746 -: Април 11, 2025, 10:16:15 pm »
Аркус,
Според мен ще запази това, което му се полага. Ще се стигне до някакво споразумение, договорка между 3-ма, въпреки че има скрити, тайни, неясни неща. Но да, мисля, че има приключване и разрешаване на проблема. Възможно е да отнеме по-дълъг период. Някак много дълбоко и тежко се изживява цялата ситуация. Но като че ли след приключване на това М. ще тръгне по нов път. Мисля, че до 3, 4, макс. 8 месеца трябва да се разрешат нещата.

Звездата, Луната, 3 чаши/ 4 пентакли (Уейт)
7 пентакли, Императорът, 8 чаши (78 врати)

valeriana,
До края на годината зададох въпроса, а и това "достатъчно добре" е малко трудно да го определя. Всеки има различни критерии за успех. Имаш конкуренция, с която трябва да се справиш и да проявиш достатъчно упоритост, търпение. Самият бизнес като че ли е някак недостатъчно представен пред обществеността. Имаш някакъв коз пред другите. Въпреки че човек винаги иска още и още, според мен ще си доволна. Вероятно бизнесът е съчетание от няколко дейности или допълваща дейност към други такива. Налага се комбинативност.

5 чаши, Висшата жрица, 7 жезли/ Умереността (Уейт)
4 чаши, Мага, 9 чаши (78 врати)

mimss,
Според мен по картите от картинката човекът е в избор и в зависимост от някого/нещо.
По моите карти, които изтеглих по въпроса ти - защо не действа към теб (без инициали) - има нещо, което не знаеш. Обвързан ли е или семеен? Като че ли там има разпад. Човекът има много вътрешни съпротиви, но и като че ли така му е добре. Мисля, че в тези отношения сте 3-ма. Някой го държи при себе си, защото му е изгодно.

Кулата, Луната, 8 меча (Уейт)
9 чаши, 8 пентаакли, 3 меча (78 врати)

mimss

• Full Member
« Отговор #4747 -: Април 12, 2025, 05:39:05 am »
Трима сме, да. Но не ми се струва там  да има разпад, има остри реплики, ревност от нейна страна, но до разрив, няма да стигнат. Просто аз така мисля. А по картите конкретно към мен дали изпитва по дълбоки емоции  :-*?
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #4748 -: Април 12, 2025, 12:11:14 pm »
Благодаря ти Романтика, мисля че картите ти са обективни 😊

akruks

• Hero Member
« Отговор #4749 -: Април 12, 2025, 02:26:48 pm »
Акрукс,
Според мен ще запази това, което му се полага. Ще се стигне до някакво споразумение, договорка между 3-ма, въпреки че има скрити, тайни, неясни неща. Но да, мисля, че има приключване и разрешаване на проблема. Възможно е да отнеме по-дълъг период. Някак много дълбоко и тежко се изживява цялата ситуация. Но като че ли след приключване на това М. ще тръгне по нов път. Мисля, че до 3, 4, макс. 8 месеца трябва да се разрешат нещата.

Звездата, Луната, 3 чаши/ 4 пентакли (Уейт)
7 пентакли, Императорът, 8 чаши (78 врати)
Благодаря! Засега няма как да дам обратна връзка, действително нещата няма как да станат бързо. И трима са наследниците – М. има брат и сестра от първия брак на баща си, наследяват три жилища в три различни държави.
« Последна редакция: Април 22, 2025, 07:50:16 pm от akruks »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #4750 -: Април 22, 2025, 10:16:17 pm »
Романтика, когато имаш време, метни ми едни карти. ;)
Въпросът ми е свързан с това дали ми предстоят промени в работата- нова или смяна на позицията в сегашната.
Споровете с колежката затихнаха, но не искам да си причинявам още съвместна работа с нея.
Чувствам се като някакъв робот без грам желание за развлечения . Не бях такава преди.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

mimss

• Full Member
« Отговор #4751 -: Април 24, 2025, 12:07:43 pm »
Романтика, ще съм много благодарна, ако попиташ твоите карти и за мен относно работата ми. Много трудно на моменти вървят нещата. Работа на приливи и отливи. Ще запазя ли мястото си? ❤️😘