Автор Тема: Да попитаме Таро  (Прочетена 1335359 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 152
Re: Да попитаме Таро
« Отговор #4755 -: Юли 17, 2025, 04:34:53 pm »
Здравейте. Построих келтски кръст към въпроса ми как ще се развият отношенията с човек назован по име в близките месеци. Освен че виждам една обсебеност, зависимост, някакъв флирт по скоро с тоя паж. Друго не успявам да доловя. Благодаря на всеки който сподели нещо.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 152
« Отговор #4756 -: Август 13, 2025, 09:15:43 am »
Romantika благодаря. Точно 3 месеца както показаха картите и приключих с работата. И сега не зная накъде?
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Dirge

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #4757 -: Септември 03, 2025, 06:00:16 pm »
Здравейте,пиша защото искам да похваля 1 човек в форума: романтика
Още в края на Януари и писах на лично за въпрос,и след 7 месеца се сбъдна това което каза.Наистина успях да срещна (е надявам се да е  тази сродна душа) даденото момиче,и то както тя спомена на празненство (реално отидох на сбор) НО положих вътрешни усилия да не се оттеглям и просто да действам без значение от резултата... Но тя предсказа и точния период,тоест наистина се падна към края на лятото/началото на есента. Значи който си го има си го има,давал съм пари за "тароложки" но все общи работи и повечето характер и мисли улавят,но така да ми предскажат с точност евала на романтика. Но сега идва трудната част...би трябвало ако наистина е "сродна душа" да са лесни работите,ама нещо вътрешно не ми се вярва много,понеже комуникацията с нея куца яко...

Ц
Цитат
итат на: Dirge в Януари 26, 2025, 01:06:56 am
Здравейте,следя темата ви с таро четенията,доста попадения имате,може ли и аз да попитам дали до края на 2025 година ще имам любовен спътник в живота ?

Привет!

Така без име е малко трудно, а и срокът за четене с Таро карти е добре да е със срок до 6 месеца.

Въпреки това изтеглих карти по въпроса, който ви интересува.

Според мен ще имате шанс, ако проявите повече упоритост и се справите с апатията, отегчението, самовглъбяването и прекаленото анализиране на нещата.
Може би някой по-възрастен мъж ви помага, съветва.
Ако искате да имате партньор/ка ще трябва наистина да го желаете и да действате, а не да се оттегляте. Вероятно и към момента имате любовен интерес, но ви е страх и се колебаете, защото не можете да видите реално ситуацията и имате противоречия, колебания и неща, които не зависят от вас.
Възможно е да срещнете човек в топлите месеци - през лятото или по-скоро ранната есен. Може да бъде на някакво празненство, събитие, на открито. Или ще отивате нещо да празнувате.
Падна се картата на сродните души, вероятно мечтаете за такъв човек и ще ви се даде възможност да го срещнете.
Много ясно е показано числото 4, според мен от м. април нататък ще се почувствате по-добре.

4 Императорът, 4 жезли, 4 меча
Крал чаши, 4 пентакли, Обесения/ Светът

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1968
« Отговор #4758 -: Април 18, 2026, 10:45:53 pm »
От месеци не бях теглила карти и реших да ги извадя от архива. Направих кратки прогнози за предстоящите избори.

Прогресивна България
Според мен това ще е партията, която ще бъде първа с мнозинство. Очертава се успех за тях. И "новото" начало.
Слънцето, Любовниците, Светът/ Рицар чаши; Асо жезли

Герб
Нереалистични очаквания. Тайни ходове. Подкрепа от различни структури по градове, които са имали различни облаги. Много вероятно ще бъдат втори. Тази партия бавно губи силата и си "отива".
9 чаши, Глупакът, Звездата/ 9 пентакли; Висшата жрица

ПП/ДБ
Имат голям ентусиазъм, но според мен успехът им ще е малък. Предполагам, че ще запазят текущия брой депутатски места или малко по-малък.
Паж пентакли, Колесницата, 4 жезли/ Паж мечове

Възраждане
При тях ми се струва, че ще има някаква промяна - или неочаквана успех или неочакван спад.
3 жезли, 2 чаши, 4 жезли/ Смъртта

Меч
Мисля, че ще успеят да влязат или ще са на ръба.
7 пентакли, 2 жезли, Крал чаши/ Рицар мечове

Сияние
Също  имат шанс да влязат, макар и трудно.
8 жезли, 10 чаши, Крал чаши/ 7 пентакли

Ще има ли сформирано правителство?
Според мен, да. Трудно и бавно създадено коалиционно управление, но отново с кратък живот и без ясна визия. В даден момент интересите ще надделеят и някой ще се оттегли. Много първична енергия. Ще има конфликти около пари, интереси.
Паж пентакли, Колесница, 4 жезли/ Паж мечове; Дяволът

Животът на 52-то Народно събрание?
Невъзможност да сработи единно. Злоупотреби, измами.
Светът, 9 пентакли, Умереността/ Магът

Румен Радев през следващите 3 месеца?
Ще приложи някакви стратегически ходове. Тайни преговори и сделки. Ще се движи по тънка линия. Подмолни тактики, скрити цели. Трябва да има прозрачност, за да продължи напред и да не изгуби доверието на хората. Ще обмисля някакъв нов ход.
Слънцето, Любовниците, 7 меча/ 3 жезли

Кой ще е новият министър-председател на България?
Тук не съм напълно сигурна дали ще е мъж или жена. При разбъркването на няколко пъти "излетя" Крал жезли, а в последствие Кралицата. Ще има съперничество, борба. Договорка.
4 жезли, 5 жезли, Силата/ Кралица жезли; Крал жезли

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14253
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4759 -: Април 20, 2026, 07:47:58 pm »
romantica, като си оставила картите да си починат и после доста точно са показали.
 Радев има 131 депутати и може сам да управлява, няма да има нужда от сглобки и коалиция.
Да ви е честит новия Месия!